marco Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Fotorelacja została zaktualizowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Lanc się zgubił w Krakowie i nie może się chłopak zorientować więc będziemy z lekka później :)A jednak dojechał ;] Moje miejsce noclegowe 1 klasa :P ;] Będę po 13 na targach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 poprawcie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Dodaliśmy mały filmik z targów. Kolejne w drodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 eh szkoda, że mnie tam nie będzie ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Cóż to za przyjemny utworek na filmiku z nosem leci w tle? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Dodaliśmy mały filmik z targów. Kolejne w drodze :) Wymień moze ten pierwszy na jakiś w lepszej jakości, bo te wielkie piksele zle wyglądaja na stronie głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Padły już jakieś rekordy czy nie ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Rekordów jeszcze nie było, ale na stronie 3ciej artykułu - film z odpalania NOS'a - polecam! http://www.purepc.pl/node/717 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Mały kontener na śmieci mnie rozwalił. Fajne budy. Szkoda że mnie tam nie ma. Ale we Wrocku się zjawię z moją budą .. hihi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Rekordów jeszcze nie było, ale na stronie 3ciej artykułu - film z odpalania NOS'a - polecam! http://www.purepc.pl/node/717 No tak... Kraków i prawdziwy NOS wawelski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Padły już jakieś rekordy czy nie ? :lol2: ryba dostał słabego proca i na nim rekordu raczej nie będzie ;] Max 4450Mhz - c2d 6800 Extreme :wink: - za słabe chłodzenie [; (tylko DI) Co do targów to hala duża, a zajęta w jakichś 40%... Konkursy średnie, taniec robotów :lol: :lol: :lol: No zobaczymy co będzie jutro ;] Co do bud. To mnie rozwaliła obudowa "Frania" i Komp w odkurzaczu (zelmer :lol:) Fajnie się prezetował komp w globusie, no i pokaz NOS'a ;) :D I ogólnie te kompy albo z 7950GX2, albo X1950XTX Crossfire czy 7900GTX SLi... Edytowane 28 Października 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A będą coś kręcić jutro? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 http://www.speedyshare.com/939671532.html 3 Filmiki niestety bez głosu. Odpalanie NOS'u tutaj z innej perspektywy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Pewnie będą kręcić ;] Tutaj fotki od kev'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Czuje ze szykuje sie jakies aresztowanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Bylem troche na tych targach, pare obudow juz gdzies wczesniej widzialem (na zdjeciach bodaj ze zjadu PP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) marco można wiedzieć ilu was tam wybyło? Bo nie wiem kogo szukać coby poznać :P EDIT: Galeria mi nie biega na Operce 9.02 Edytowane 28 Października 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ten śmietniczek jest taki słodziutki ;) :D http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/krakow...G_0605.jpg.html Gdybym był na targach z pewnością miałby mój głos! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 impreza przednia, wreszcie udało mi isę dotrzeć, po wykładach ale byłem :) tylko cały pure zamiast na integracje to gdzieś wydymił :> nie bede tutaj cytował fakera :lol: jutro 2nd part, oby była równie dobra zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Jutro musi być jeszcze lepiej niż dzisiaj, bo jutro dam rade przyjechać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ja też byłem na targach. Było fajnie... najbardziej podobała mi się obudowa z motywem fajki wodnej :) i jej opis... ChW... czyli Chłodzenie Wodne Do PC'ta :) Co do oc to ryba się starał ale z tego co widziałem to juz mu jakoś na 4.5 po 1 loopie na 16 m wywalalo wiec lipa... nie wiem jak było dalej bo derby były i się ulotniłem :) pozdro Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 I ja tam tam byłem,tańce ,hulanka , swawola.... Ekhm. nie ta impreza... :) Towarzystwo 1 klasa oczywiście. LukeXE okazał się przemiłym ,skromnym, osobnikiem ,który cierpliwie tłumaczył zainteresowanym jak ta lodówka działa(czyli jego autocascada) :) Ryba skromnie z entem benchował ,ja tam widziałem czas ok. 4.2x .(Wydaje mi się ,że 4,7 GHz było ale mogę się mylić) Świder oczywiście szalał z lutownicą, ale coś tam nie chciało zagadać... Ktoś tam ciągle dosypywał sobie DI do pepsi i dziatwa foty seryjnie waliła :shock: Obudowy niektóre niesamowite... Hydra rox , franię trzeba zobaczyć, a ta fotka powyżej to wbrew pozorom nie piwo tylko olej kujawski po którym kaczuszki pływały :plum: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Byłem tylko na chwilkę dotarłem po 15, ale targi bardzo fajne. A hostessy foxona miodzio :D Tylko kręcenie coś niezabardzo wychodziło, procek słaby . . no i świdrowo chyba nie szło troche :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Już jutro drugi dzień i kolejne turnieje organizowane przez Tygodnik Komputerowy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Już jutro drugi dzień i kolejne turnieje organizowane przez Tygodnik Komputerowy :>uczestniczyłeś panie w którymś ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 uczestniczyłeś panie w którymś ? :)A i owszem :) Zakwalifikowałem się nawet do kolejnego etapu :P Turniej Fear'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 to pewnie któryś z tych co to od kompów nie dali się oderwać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 zastanawia mnie takie cos :> NOS jest mobilny czy te gasienice to taka sciema?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 to pewnie któryś z tych co to od kompów nie dali się oderwać ;)Nie nie :P Ja tylko na chwile wszedłem i mój przeciwnik poczuł się zownowany :P zastanawia mnie takie cos :> NOS jest mobilny czy te gasienice to taka sciema?:>Coś w tym musi być. Nie widziałem jak go przemieszczali ale przeciez nie robiliby gąsienic tylko dla ściemy. W tym NOS'ie to nawet monitor był kurde wszystko tam było a głośniki takie, że OMG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...