DaRoN Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Nie nie :P Ja tylko na chwile wszedłem i mój przeciwnik poczuł się zownowany :PJutro koniecznie musze Cie wylukać :P A NOS to jeździ - gdziesik był temacioch o nim zdaje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Obudowy niektóre niesamowite... Hydra rox , franię trzeba zobaczyć, a ta fotka powyżej to wbrew pozorom nie piwo tylko olej kujawski po którym kaczuszki pływały :plum: :banana:Kaczuszki ale nie kaczory :lol: :wink: Ja tam widzidziałem że lukasrz mody zdejmował z płytki Świdrowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Kaczuszki ale nie kaczory :lol: :wink: Ja tam widzidziałem że lukasrz mody zdejmował z płytki Świdrowej :) Faker cosik przekombinował dzisiaj - oby jutro było better(tfu - dzisiaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 hehe, wlasnie na tvp3 widzialem kogos z pjur pc :D kto to ... Hoppek ? sorka ze nie pamietam imienia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Tez to widzialem - Łukasz Hoppek z NOS'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 marco można wiedzieć ilu was tam wybyło? Bo nie wiem kogo szukać coby poznać :P EDIT: Galeria mi nie biega na Operce 9.02 Galeria działa pod Operą - sprawdzaliśmy. Filmy też (po bojach ;))))) Co do ilości osób - z redakcji i okolic afair 14. Natomiast sam ruch na targach jest spory i nonstop przy naszym stoisku przewijają się kolejne twarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 I jak tam marco działacie juz cos dzisiaj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Działamy, sprawdźcie filmik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ej może by tak jeszcze napisać kto jest kto na tym filmiku bo ja nie rozróżniam ludzi? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Filmik działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Świetny pomysł z tą relacją na live. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Już wróciłem :) Niestety z prawie pustymi rękoma :lol: Nic nie wygrałem tylko dorwałem 3 smycze :P Nie sądziłem że ten cały NOS jest tak wielki :blink: Wcześniej widziałem tylko jakieś małe zdjęcie jego. Ogólnie spoko. Janio non stop się bawił DI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Mnie właśnie zalewa deszcz i nie pojechałem ;) , szkoda że przed świętem zmarłych, ale po integracyjnej pewnie ich grono się powiększy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Przegrałem z jakimś kolesiem w drugim etapie turnieju FEAR'a :/ Kolo wygrał cały turniej a ja akurat na niego trafiłem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Już wróciłem :) Niestety z prawie pustymi rękoma :lol: Nic nie wygrałem tylko dorwałem 3 smycze :P Nie sądziłem że ten cały NOS jest tak wielki :blink: Wcześniej widziałem tylko jakieś małe zdjęcie jego. Ogólnie spoko. Janio non stop się bawił DI :lol: janio po prostu lubi przegryzać DI no i popijać wszelakie napoje z DI :lol2: :wink: :legal: Jakie smycze dorwałeś ? :> BTW widziałem cię, ale już wychodzić musiałem... Pociąg do domu itd ... Edytowane 29 Października 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) janio po prostu lubi przegryzać DI no i popijać wszelakie napoje z DI :lol2: ;) :logal: Hehe, dokładnie ;) Albo fukać tym DI :lol2: Dorwałem niebieską Chieftec'a, czerwoną dałem bratu ;), tą z targów, no i Tagana :twisted: Nigdzie ich nie było już, a nagle jakiś koleś przyniósł kilka sztuk na jedno ze stoisk. Jeszcze w opakowaniach :) Mogłem wcześniej się zacząć pytać o nie... A Ja Ciebie nie widziałem... Edytowane 29 Października 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) wrocil :] milo bylo Was poznac chlopy :] pozdro dla szproty i ent'a :D :D :D szkoda ze zabraklo ZenFist'a, bo bardzo bylem ciekaw jego wykladu o zasilkach :wink: Edytowane 29 Października 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 wrocil :] milo bylo Was poznac chlopy :] pozdro dla szproty i ent'a :D :D :D szkoda ze zabraklo ZenFist'a, bo bardzo bylem ciekaw jego wykladu o zasilkach :wink: za szprotke to mi coolteca za free masz podeslac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 No i ja tez bylem ale jakos sie z nikim nie integrowalem ;) taki jakos malo rozmowny chlopak juz ze mnie widzialem ze chlopaki cos mieli problemy z kreceniem kompka pod kaskada... ale wyszedlem wsumie dosc wczesnie wiec nie wiem poszlo jakos czy nie bardzo ?? Pozdro PS. Imprezka clakiem fajna ale cosik malutka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 wrocil :] milo bylo Was poznac chlopy :] pozdro dla szproty i ent'a :D :D :D szkoda ze zabraklo ZenFist'a, bo bardzo bylem ciekaw jego wykladu o zasilkach :wink: Kurczaki _Vip gdzieśty się szlajał. Nie zobaczyłem Cie wogóle. Przypadkiem nie przywiozłeś się Audi A3? Pamiętam mine Enta jak poprosiłem go o wode, biedny się rozejrzał i powiedział, że mają 'tylko' suchy lód. :) Fakin' innovatek [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ehh wrocilem [; ze tak powiem bylo fajnie, mase fajnych obudow, ale wiekszosc czasu spedzilem na wykladach z ktorych kilka bylo na prawde ciekawych np. O zasilaczach i o chlodzeniu wodnym. Zawiodlem sie na wykladzie o Tjuningu Windowsa totalna baznadzieja prosta prezentacja i prowadzacy tylko czytal to co tam mial napisane bleee... A tak to reszta fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ehh wrocilem [; ze tak powiem bylo fajnie, mase fajnych obudow, ale wiekszosc czasu spedzilem na wykladach z ktorych kilka bylo na prawde ciekawych np. O zasilaczach i o chlodzeniu wodnym. Zawiodlem sie na wykladzie o Tjuningu Windowsa totalna baznadzieja prosta prezentacja i prowadzacy tylko czytal to co tam mial napisane bleee... A tak to reszta fajna ;] Tak, tjunink windy się nie udał. Podobnie zresztą jak zasilacze (Marcinie gdzie jesteś :cry: ). Wg mnie dobrze poprowadzone były wykłady AMD. Na wyciszaniu i WC nie byłem obecny. gdzie wy macie jakieś filmiki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) gdzie wy macie jakieś filmiki ? http://www.purepc.pl/node/717 Masz filmy na czterach stronach relacji :P A gdzie jakaś koszulka dla mnie ;> ? Edytowane 29 Października 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Tak, tjunink windy się nie udał. Podobnie zresztą jak zasilaczezasilacze nie byly takie wcale zle. Fajny byl taki Pan co caly czas zadawal pytania czesto chyba sam nie wiedzial o co ma pytac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 W końcu po przebojach z PeKaPe dotachałem się do chaty ... ehh następnym razem lece prywatnym helikopterem :D janio po prostu lubi przegryzać DI no i popijać wszelakie napoje z DI :lol2: :wink: :legal: Chyba zeżarłem trochę za dużo :blink: przepraszam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Ja również połaziłem w niedzielę między stoiskami i kilka osób poznałem. Pozdrowienia dla Świdra. Kaskada LukeXE robiła wrażenie :blink: Edytowane 30 Października 2006 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 /me również właśnie dotarł do domu. Postaramy się jeszcze dzisiaj uzupełnić relacje odrobiną tekstu i zdjęciami z wręczania nagród za modyfikowane obudowy (chyba zaczne coś takiego robić ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Kurczaki _Vip gdzieśty się szlajał. Nie zobaczyłem Cie wogóle. Przypadkiem nie przywiozłeś się Audi A3? krazylem po tej hali targowej jak smrod po gaciach :lol: ,a w pierwszym dniu to nawet identyfikator mialem :D a przyjechalem moja Viki :] , stala przez dwa dni pod hotelem zreszta co do wykladow ...bylem na wyciszaniu, zasilkach i przez pare minut na WC wyciszanie bylo calkiem calkiem, choc oczekiwalem prezentacji nowinek, a nie podstaw (choc i tak kilku rzeczy bym sie przyczepil podczas tego wykladu :] )...aczkolwiek sama forma wykladu byla mila, czego nie mozna powiedziec o zasilkach...bo jakos nie lubie jak ktos na sile chce byc zabawny i teksciki typu "ale cerata" ...no sorry, ale nie tak powinien wygladac wyklad.Pomijam juz fakt kryptoreklamy. Na WC dlugo nie posiedzialem. Polazlem dlatego ze poszla plota ze Mate mial byc, a skonczylo sie ze byl pc-tuning, wiec tez podziekowalem :wink: Edytowane 30 Października 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Dzieki za pozdrowki Vip :D No ja wrocilem wczoraj ale dopiero teraz mam sile zeby cos napisac :D, pociag ktorym jechalem z ryba oczywiscie zalapal kolo godziny opoznienia na domiar zlego i zamiast 7h, jechalismy 8 :(. Pozdro dla wszystkich z ktorymi sie spotkalem na targach :D @ Daron >> a co ja poradze ze wody nie bylo :P, Vipa latwo bylo poznac :wink: Edytowane 30 Października 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Wszystkie plyny na stoisku wypijal janio, zamieszawszy je uprzednio z DI :P Nic i tak nie przebije romka z palnikiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...