Skocz do zawartości
stregobor

Targi Tuningu Komputerów [RELACJA NA ŻYWO]

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry dzień.

Naczelny z głównym adminem (to nie ja mu takie stanowisko dałem) zajechali do Warszawy jakoś o 22:00.

Targi były ok i trzeba przyznać, że nasze stoisko było cały czas okupowane, kurcze nieraz nawet nie mogłem zrobić zdjęcia z drugiej strony (od strony publiczności) bo widziałem same głowy wpatrzone w modowanie sprzętu i wyniki kręcenia.

@costi, palniczek był spoko, nawet papierosa sobie od niego przypalałem. Podpalanie BURN'a było jednak najlepiej fotografowane co zauważyłem.

Dziękuje wszystkim, którzy przyjechali i wpadli do nas na stanowisko. Nie wszystkich poznałem, bo większość nawet nie wiedziała kim jestem ;)

Do kolejnych targów panowie, czyli kolejny rok już w dużych planach. Jeszcze nie powiem gdzie i kiedy, ale wystawimy się na 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym jak codziennie otrzymuję mnóstwo wiadomości na gg, częśc wręcz przesadnie wkur..... wpadłem na pomysł zrobienia wykładu o zasilaczach ale nie jakiegoś tam mocno teoretycznego tylko, co każdy user wiedzieć powinien żeby nie kupić sobie lipnego zasilacza. Z pokazem bebechów kilku modeli, ewentualnie z testami na żywo.

Trzeba się tylko dogadać z długowłosą blondi, która lubi chodzić z koszykiem na zakupy :lol2: i kilkoma innymi firmami.

Może wtedy NIEKTÓRZY ludzie zamiast oczekiwać wszystkiego podanego na tacy sami troszkę pomyślą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

No ja dopiero wróciłem ciężko było trafić do domu. Ogólnie było super. Najbardziej mi się podobał Q6800 intela 4 rdzenie robi swoje. Jeżeli chodzi o bude to ta krypto wojskowa najbardziej przypadła mi do gustu.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego lepiej unikac TV w takich dniach. Czlowiekowi takie cos czesto tylko psychike niszczy.

Benito, a moze zrobimy detonacje Codegena 250W? Niech ktos sprawi jakiegos AXP 1500+, damy mu napiecie 2.1v i ide o 0.7l, ze beda fajerwerki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi