_Vip_ Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Vip - identyfikator dostaniesz o ile się zarejestrowałeś na stronce ;] :oops: ewidentnie mam za malo snu ostatnio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ja się zamierzam pojawić ale dopiero w niedziele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ja z rybą zawitamy już jutro koło 14 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Z mojej strony Janio czekaja Cie same niespodzianki a moze raczej spodzianki ;) oj widze, ze szykuje mi sie od jutra maratonik pod tytulem "under influence" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Piatkowy wieczor bedzie wesoly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam!!! Zgłaszam swoją obecność na 100% + dwóch. :-P Do zobaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Zazdroszczę wam ;) ale cóż może uda mi się do Wrocławia na wiosnę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Z mojej strony Janio czekaja Cie same niespodzianki a moze raczej spodzianki ;) oj widze, ze szykuje mi sie od jutra maratonik pod tytulem "under influence" :P No w końcu! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Piatkowy wieczor bedzie wesoly ;]Jakaś impra się szykuje? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ryba zaspał :lol: Będziemy po 21 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ryba zaspał :lol: Będziemy po 21 :P cii bo sie wyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 pijaki :D cos czuje ze pol krakowa bedzie na czworakach chodzic :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 pijaki :D cos czuje ze pol krakowa bedzie na czworakach chodzic :lol: :lol: :lol: jakie pijaki :P to nie moja wina ze z Chaosem zaczelismy o 3 w nocy wc na gpu zakladac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ostatnie pytanie!! Na pewno nikt nie jedzie z Gliwic i okolic PKP bądź samochodem!? Dorzucam się do paliwa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Zapodajcie jakimś serwerem to powrzucam fotki :) Jak tylko wrócę z targów w sobotę. W jakiej panowie sobie życzą rozdziałce ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Będzie ktoś z Krakowa? :wink: W jakiej panowie sobie życzą rozdziałce ? icon_razz.gif minimum 2048x1024 (czy jakoś tak) :blink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja jestem z Krakowa (tak mozna powiedziec :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja jestem z Krakowa i porobie dość dużo fotek. Tylko gdzie to potem wrzucic :D ? 2048x1536 Wam wystarczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Ja jestem z Krakowa i porobie dość dużo fotek. Tylko gdzie to potem wrzucic :D ? na jakiegos rapida albo megauplad w ostatecznosci... 2048x1536 Wam wystarczy :P moga byc dwa razy wiesze? :P Edytowane 27 Października 2006 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Jedzie ktoś tym ciopongiem?? Bo tak samemu głupio :] Zawiercie 28.10.06 05:57 Łazy 06:02 06:03 Dąbrowa Górnicza Ząb 06:13 06:14 Jaworzno Szczakowa 06:35 06:35 Trzebinia 06:55 06:56 Krzeszowice 07:06 07:07 Kraków Łobzów 07:28 07:29 Kraków Główny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Po cholere ? Za długo się będzie wrzucało na server... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Po cholere ? Za długo się będzie wrzucało na server... ;]przeciez nie mowilem tego powaznie. wystarczy 1600x1200 w zupelnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 przeciez nie mowilem tego powaznie. wystarczy 1600x1200 w zupelnosci.Ale w 2048x1536 wrzucam odrazu a zeby były w 1600x1200 to musze przejechać photoshopem zeby zmniejszyc rozdziałke... Namyślcie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Zostaw 2048. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Wogole nie widze problemu. Zrob jak uwazas. Koniec tematu o tych zdjeciach, bo jedziemy niezlym oftopem. Edytowane 27 Października 2006 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ponawiam pytanie ,kto jutro rano zabiera się samochodem z Wrocławia i mógłby mnie zabrać (oczywiście biorę ze sobą swoją budę )Zapłaciłbym za bajurę i za fatygę. Jak znalazło by się miejsce to proszę o PM do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ok to wybywam na targi :) Pociąz z Zabrza o 9:00 ;] Będziemy wraz z wodnikiem (banned here xD) najprawdopodobniej koło 12 na targach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tych którzy nie mogli dojechać zapraszamy do fotorelacji: http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/krakow06/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Lanc się zgubił w Krakowie i nie może się chłopak zorientować więc będziemy z lekka później :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ja będę jutro w samo południe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...