romek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Dobry dzień. Naczelny z głównym adminem (to nie ja mu takie stanowisko dałem) zajechali do Warszawy jakoś o 22:00. Targi były ok i trzeba przyznać, że nasze stoisko było cały czas okupowane, kurcze nieraz nawet nie mogłem zrobić zdjęcia z drugiej strony (od strony publiczności) bo widziałem same głowy wpatrzone w modowanie sprzętu i wyniki kręcenia. @costi, palniczek był spoko, nawet papierosa sobie od niego przypalałem. Podpalanie BURN'a było jednak najlepiej fotografowane co zauważyłem. Dziękuje wszystkim, którzy przyjechali i wpadli do nas na stanowisko. Nie wszystkich poznałem, bo większość nawet nie wiedziała kim jestem ;) Do kolejnych targów panowie, czyli kolejny rok już w dużych planach. Jeszcze nie powiem gdzie i kiedy, ale wystawimy się na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Vipa latwo bylo poznac :wink: chcesz powiedziec ze tylko lazilem i ludzi wkur....denerwowalem ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Vip - coś mało Was widziałem pod budami konkursowymi. nie mięliśmy nawet okazji pogadać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 jak nie ? :]] , pytalem sie jak tam korniki u Ciebie :-P ale faktycznie troszke zalatani bylismy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Glupie pytanie - kto w koncu wygral konkurs obudow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 To przeźroczyste, trókątne, zalane olejem, z płomieniamu na górze :] Bodajże Hydra :D Ale respekt dla autora, podobało mi sie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mi że żadna buda nie podobała... No może troche NOS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A gdzie teraz będziecie :rolleyes: ? P.S. W krk było faaajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Dante Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Targi bardzo udane :) zintegrowałem się z paroma osobami z PurePC, kaskada bardzo fajna, ogólnie jako jedyni pokazaliście rzeczy związane z o/c NOS fajny, szkoda, że nie dorwaliście KEN-a od tygodnika komputerowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Pewnie dopiero na wiosnę we Wrocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Obawiam się Benito, że nie będzie PPC jako wystawcy na targach we Wrocławiu, bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Łaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Zbyt duży problem dla większości z przyjazdem na miejsce, dużo osób do matury sie przygotowuje i tym podobne sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ehhh to lipka czyli najbliżej chyba na zlocie OC\Mod ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 co do wykladow ...bylem na wyciszaniu, zasilkach i przez pare minut na WCJa z OWSEM opuściliśmy lokal po tym jak prezenter zapętlił się. Krótko po wspomnianej 'ceracie'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Po tym jak codziennie otrzymuję mnóstwo wiadomości na gg, częśc wręcz przesadnie wkur..... wpadłem na pomysł zrobienia wykładu o zasilaczach ale nie jakiegoś tam mocno teoretycznego tylko, co każdy user wiedzieć powinien żeby nie kupić sobie lipnego zasilacza. Z pokazem bebechów kilku modeli, ewentualnie z testami na żywo. Trzeba się tylko dogadać z długowłosą blondi, która lubi chodzić z koszykiem na zakupy :lol2: i kilkoma innymi firmami. Może wtedy NIEKTÓRZY ludzie zamiast oczekiwać wszystkiego podanego na tacy sami troszkę pomyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Witam!!! No ja dopiero wróciłem ciężko było trafić do domu. Ogólnie było super. Najbardziej mi się podobał Q6800 intela 4 rdzenie robi swoje. Jeżeli chodzi o bude to ta krypto wojskowa najbardziej przypadła mi do gustu. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 BENITO, a będzie pokaz z efektami specjalnymi? Cos a'la Trojnie 550W + C2D + SLI xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Albo detonacja Codegena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 BENITO, a będzie pokaz z efektami specjalnymi? Cos a'la Trojnie 550W + C2D + SLI xD Pod warunkiem, że zafundujesz te C2D + SLi :lol2: bo ja gdybym miał coś takiego jeszcze prócz dobrej zasiłki zafundował bym sobie porządnego UPSa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Zachęcam do kolejnej porcji lektury: http://www.purepc.pl/node/726 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Około godziny 12 opuścili nas ryba i ent,....W zwiazku z klimatami 1 listopada troche zle mi sie to skojarzylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak będę miała możliwość edycji tekstu to poprawię jakoś;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 W zwiazku z klimatami 1 listopada troche zle mi sie to skojarzylo :D a tam czepiasz sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak będę miała możliwość edycji tekstu to poprawię jakoś;)Spox :D, moze tylko mi sie wydaje to taki wisielcze :D, w srode naogladalem sie TV - a tam tylko o przemijaniu i wogole..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Dlatego lepiej unikac TV w takich dniach. Czlowiekowi takie cos czesto tylko psychike niszczy. Benito, a moze zrobimy detonacje Codegena 250W? Niech ktos sprawi jakiegos AXP 1500+, damy mu napiecie 2.1v i ide o 0.7l, ze beda fajerwerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Pod warunkiem że schłodzisz tego palomino przyzwoicie żeby wogóle ruszył. Na AC temperatury powyżej 70 stopni będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Dobre AC da temp okolo 72C... Powinnien nawet jakies 15minut przy takiej temp. dzialac stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...