mcfoka Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Witam. Zauwazylem bardzo dziwne zjawisko na nowym, bo zaledwie 2tygodniowym zestawie (BenQ 93G +Galaxy 7900gs): jak wlacze np. ta strone i zjade na sam dol, do konaca, to dol ekranu jakies 5centymetrow od krawedzi ekranu(fizyczne krawedzi) mi drzy "gora dol" : :? Jak aktywuje jakies inne okno, np gg to przestaje. Generalnie tak jakby problem wystepowal przy ciemnym tle. Ta sama sytuacje mam w Heroesach 5, podczas walki, gdy widoczny jest pasek inicjatywy - dol ekranu drzy. Wlaczenie-wylaczenie monitora nie pomaga. Domyslne, nie krecone, ustawienia. Podlaczenie przez kabel DVI (nie nowy). Bardzo prosze o pomoc, bo problem raz ze upierdliwy jest to jeszcze mnie martwi. Edytowane 26 Października 2006 przez mcfoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 u mnie na moim lg strona dziala ok, mysle ze na 90% winowajca moze byc kabel, albo ktores z gniazd dvi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 u mnie na moim lg strona dziala ok, mysle ze na 90% winowajca moze byc kabel, albo ktores z gniazd dvi Dzisiaj sprawdzilem dokladniej. Drugi monitor normalnie dziala na tym kablu, a ten na drugim kompie ma ten sam problem. Testowalem tez dsub i nic sie nie zmienilo. Tak wiec monitor jest do reklamacji, pytanie teraz ile to trwa i jak wyglada w wydaniu BenQ, ma ktos jakies doswiadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...