noe9 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam zastanawiam się jak bardzo negatywnie wpłynie szeregowe połączenie dwóch bloków XC1 na przepływ w układzie? Pompka która ma zostać zastosowana to Hydor L30 II; przyznam się że nie chce za bardzo komplikować układu połączeniami równoległymi; całość układu ma wyglądać: Cpu->Cpu->chipset->chipset->chłodnica->pompka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Cztery bloczki: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=178270&st=60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) no cóż to widziałem; ale nie do końca mi o to chodziło; bo zdaje się że XC1 to straszny flow killer jest; i czy dwa takie cuda nie zabiją przepływu w ukłądzie/nie obciążą za bardzo Hydorka? EDIT chyba jednak zastosujemy starą ruską metodę: Pożijom uwidim ;) Edytowane 26 Października 2006 przez noe9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 XC1 nie jest flow killerem, a ta pompka bez problemu da rade:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 dziękuje; o taką odpowiedz mi chodziło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...