kezsel Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A64 3000+ @ 939 pamięc 2x 256 goodram pc3200 gal7300gt 1.2 / gf4 mx 420 asrock dual sata2 Problem polega na tym że komp resetuje się podczas bootu. na początku myślałem że to przez vmod grafiki ale tak samo jest z w/w mx'em na agp. kiedyś miałem podobny problem ale sam nie pamiętam co zrobiłem. reset biosu cmos clearem nic nie daje, odłączenie całego [ciach!]a podpiętego pod ide również nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A moze masz jakis bad sector tez tak ostatnio mialem wieszalo mi sie przy botowaniu , naprawilem bada hdd regeneratorem i ruszylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) odłączenie całego [ciach!]a podpiętego pod ide również nie pomaga. napisalem chyba że odłączyłem wszystko spod ide :/ edit: hmmmm, w[ciach!]iony potelepałem kompem i zasadziłem kilka boksów w mobo- działa! wie ktoś co mogło być tego przyczyną? Edytowane 26 Października 2006 przez kezsel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 napisalem chyba że odłączyłem wszystko spod ide :/ edit: hmmmm, w[ciach!]iony potelepałem kompem i zasadziłem kilka boksów w mobo- działa! wie ktoś co mogło być tego przyczyną? Hehehe - ciekawa metoda :D Ale to zawsze działa B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 napisalem chyba że odłączyłem wszystko spod ide :/ edit: hmmmm, w[ciach!]iony potelepałem kompem i zasadziłem kilka boksów w mobo- działa! wie ktoś co mogło być tego przyczyną? Może poprostu jakiś kabelek sie poluzował, dałeś mobo pare boksów i wrócił na miejsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...