HOWHAJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Czesc mam wielki wałek z moim kompem (1,7Athlon , Gf4 440 AC 97, ecs 735 ) ostatnimy czasy jak uruchamiam kompa to mam zupełnie inne ustawienia w biosie niz dzien wczesniej zasejwowałem musze ustawiac na nowo . To jes procesor zamiast pokazywac 1,7 jest 1,1 i pare pierdułek . Prosze o podpowiedz co jest skopane albo zepsute. Dzięki. Gin1979@go2.pl :?: :idea: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Walnięta bateryjak, wyłączasz kompa całkowicie od prądu, listwa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 bateria? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOWHAJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ne wyłaczam całkowicie z produ, listwa jest włączona zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOWHAJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ijak mam baterie jak cos wymienic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ijak mam baterie jak cos wymienic .Na płycie masz baterię, kupujesz nową i wymieniasz, proste, chyba o to ci chodziło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 W istocie to najprawdopodobniej bateryjka z ECS K7S5A :) - poprawić styki baterii (podgiąć itp.) - wymienić baterię na inną Inna sprawa, to jeśli jeszcze nie masz, to wrzuć najnowszy bios do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmos Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Heja , mam ten sam problem moj konfig : k7s5a Geforce mx 440 256 ddr Jakbys wyczail co jest przyczyna tego resetu biosu to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truchu Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 U mnie to samo tylko z SOLTEKIEM SL75DRV2 MAM AWDFLASH[stary z plyty solteka } -i blik z biopsem bin tam sa dwie tabelki co mam zniemy zrobic do ktorej wgrac ten bin i co ztoa drogo tabelko u dolu >????? Ja nie rozumiec po angielkiemu zabardzo czy ten AWDFLASH moze byc?? bo jak wgralem inny to nie ma ikonki tylko pokazuje jako jakis plik i niemge go wlaczyc chyba ze w biosie sie da nie sprawdzalem>>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmerFny Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 WWWWAAAAAAAAZZZZZZZZAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! Truchu ty lamo znam odpowiedź na twój problem ZADZWOŃ DO MNIE TO CI POWIEM :) Bardzo proszę wszystkich którzy odpiszą na jakiś post ,,TRUCHA" aby odpowiadali na jego post z przymrużeniem oka i pisać mu jakieś głupoty aby zjarał sobie soltka, proca itp itd Bardzo dziękuję osobom które dostosują się do mojej porady :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Na 100% bateria. Po prostu po wylaczeniu kompa bateria powinna podtrzymywac bios, a ona jest po prostu do du... 8) Kup nowa i bedzie oka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...