OWIES Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Miałem nie robić zamieszania, ale co tam... od dwóch uruchomień nagle zaczeła mi świecić dioda od bluetooth którego w lapie nie ma... acer ePower obok WiFi, Firewire, LANu też wywalił nagle opcje bluetooth [on/off] wiele razy klikałem kiedyś ten przycisk i zawsze pisało "no bluetooth device" czy coś w ten deseń a dziś nagle kulturalnie disable/enable <_< w urządzeniach nic nie przybyło wybaczcie jakość, a raczej jej brak: WTF? ...sam sobie odpowiem: to tylko acer :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Na pewno w innych modelach Acera jest i bluetooth, a w tym coś tam wymontowali i niema. Kiedyś spotkałem się z podobną sytuacją tylko że winda wykrywała IRDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 powinno Ci wykryc adapter bluetooth automatycznie jesli masz win xp sp2 w systemie powinno pojawic sie nowe urzadzenie jesli jest inaczej to sorki, ale nie masz bt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 nie masz bt ;)to to ja wiem od pół roku, tylko mistrzu... czemu to nagle zaczeło świecić ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 System ocipial... :P :mur: No innego rozwazania nie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...