Skocz do zawartości
Gumis88Krk

Upc 3mb I Slaby Upload

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam lacze 3mb z chello i jestem troche zawiedziony bo mam slabe transfery na torrencie, nie wiem czy dzwonic tam do technikow czy mam jakas zła konfiguracje kompa, wgrywalem Azerusa i robilem test nat'u i wyskoczyl blad, wiec juz sam nei wiem co zrobic, próbowałem wszystkiego co w tym temacie"Wolno Dzialajace Torrenty" (teraz DL nie przekracza 10kb :mur: ) oprocz tego patcha do p2p, nie wiem jak sie nim poslugiwac, nie ejstem az tak dobry z anglika :oops:

Edytowane przez Gumis88Krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie umiesz dobrze skonfigurować azurka to sobie ściagnij coś innego typu bitlord czy coś bo azurek to jest taki program że jak dobrze się go skonfiguruje to ściagasz z max prędkością a jak źle to wogule możesz nie móc ściągć ani wysyłać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie umiesz dobrze skonfigurować azurka to sobie ściagnij coś innego typu bitlord czy coś bo azurek to jest taki program że jak dobrze się go skonfiguruje to ściagasz z max prędkością a jak źle to wogule możesz nie móc ściągć ani wysyłać

Od zawsze używam BitCometa, a azurka wgrałem tylko na test bo kazdy zachwalal, te dane co podałem dotyczyły BitCometa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi