Gumis88Krk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Witam mam lacze 3mb z chello i jestem troche zawiedziony bo mam slabe transfery na torrencie, nie wiem czy dzwonic tam do technikow czy mam jakas zła konfiguracje kompa, wgrywalem Azerusa i robilem test nat'u i wyskoczyl blad, wiec juz sam nei wiem co zrobic, próbowałem wszystkiego co w tym temacie"Wolno Dzialajace Torrenty" (teraz DL nie przekracza 10kb :mur: ) oprocz tego patcha do p2p, nie wiem jak sie nim poslugiwac, nie ejstem az tak dobry z anglika :oops: Edytowane 26 Października 2006 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 jak nie umiesz dobrze skonfigurować azurka to sobie ściagnij coś innego typu bitlord czy coś bo azurek to jest taki program że jak dobrze się go skonfiguruje to ściagasz z max prędkością a jak źle to wogule możesz nie móc ściągć ani wysyłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 jak nie umiesz dobrze skonfigurować azurka to sobie ściagnij coś innego typu bitlord czy coś bo azurek to jest taki program że jak dobrze się go skonfiguruje to ściagasz z max prędkością a jak źle to wogule możesz nie móc ściągć ani wysyłać Od zawsze używam BitCometa, a azurka wgrałem tylko na test bo kazdy zachwalal, te dane co podałem dotyczyły BitCometa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...