phillippe Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jest pewna sieć połączona do internetu . Ja chcę podłączyć muj komputer przez tą się do internetu . W jaki sposób moge to zrobic? Kabelek przez kartę sieciową mam już podłączoną . Jak ustawić muj komputer żebbyy sie podłączył do interneetu pod warunkiem że niemoge nic zmieniać i ustawiać w drugim komputerze do którego jestem podłączony .prosze pomóżcie! :( :roll: :cry: :wink: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jednym slowem chcesz sie podlaczyc na dziko? tak sie nie da...skontaktuj sie z administratorem serwera...wykup dostep do neta i bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Musisz wiedziec jaki jest numer bramki i DNS zeby chodzil ci net! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phillippe Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 sprostuję : sytuacja jest taka że jestem połączony do pewnej firmy za darmo . Warunek był taki żeby połączenie ustawił informatyk . Wszystko było ok ale pewnwgo dnia zwaliła mi się windoza98 (zapomniałem zrobić image partycji! :evil: ). Czy numer bramki i DNS wystarcczy do podłączenia się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phillippe Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam bramke oraz DNS . W jaki sposób mogsię teraz podłączyć? Mam chwilowo tylko win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Masz glowe i to drugie wiec kombinuj. :D Tak wlasciwie to sie musisz dowiedziec jakiem masz miec IP, DNSy, Brame, Maske, czasami WINSy. Sam tego raczej nie wymyslisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phillippe Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam maske , ip , dns i bramke . Czy potrzebuje jakies programy np.Novella ?Czy jedyną metodą jest dodawanie protokołów w ustawieniach sieciowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jak juz to wszystko masz, to powklepuj to w wlasciwosci protokou tcp/ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...