Pantas Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Który z tych zasilaczy jest lepszy? Chodzi mi tutaj ogólnie, o stabilnośc, ciszę, wykonanie. Mój sprzęt będzie kręcony raczej umiarkowanie, bo dopiero zaczynam oc, nigdy wcześniej nie kręciłem nic poza grafiką. Sprzęt to: E6300 c2d Gigabyte DS3 Geil DDR2 2x512 mb 800 mhz dwa dyski twarde ata jeden-gora dwa cdki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Poczytaj trochę to subforum to sam znajdziesz odpowiedzi. Ile razy w ciągu tygodnia można o tym samym pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Sam o tym czytałem już z tysiąc razy, ale niestety konkretnej odpowiedzi jeszcze nie znalazłem, być może takiej nie ma, ale chciałbym przeczytać o tym coś konstruktywnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 To znaczy że źle czytałeś. Znajdź sobie moje posty, to powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ja bede milszy niz benito :P chieftec. ale nie napisze dlaczego bo mi sie nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Można brać również pod uwagę Huntkey'a HK350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 jesli sa takie jak te stare to mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...