komarekpl Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam Pisze ten post po mojej długiej nie obecności. Byłem dość długo użytkownikiem Tweak'a (nie udzielającym sie lecz , przeglądającym codziennie kilka razy forum )jednak od kilku dobrych miesięcy coraz częściej zaglądałem na PcLab :oops: , nie wiedziałem co się dzieje z Tweakie'm , dopiero od niedawna sie dowiaduje jakie zaszły zmiany. Myślę ze PurePc bedzie równie dobrym miejscem do pytan i odpowiedzi na moje problemy. Przejdźmy do rzeczy : Chciałbym kupić uniwersalną zabawkę którą mogę traktować jako all in 1. Często słucham mp3, mam konsole. :rolleyes: Chcę mieć jedną rzecz która zastąpi mi kilka. Obecnie posiadam Nokię 6230i (jakośc mp3 niezadowalająca) K750i lekko uszkodzony , oraz playera Creative Muvo 1GB z słuchawkami Koss Spark Plug, Zastanawiam się nad wymianą tego wszystkigo (sprzedaż) na : 1. W800i , który ma wiekszą pamięć i słuchawki od k750i (wiem wiem , mogę zrobic z k750i takiego ale niechce się bawic , ponieważ on i tak jest uszkodzony) 2. PSP (1.50 najlepiej) , którego mogę używać jako Mp3 i konsoli. Ponoć jakość mp3 jest bardzo dobra , wie ktos moze cos na ten temat ? 3.Ipod + telefonik 6230i , to jest 3 rozwiazanie. 4. Zostawić jak jest. Chcę jakies zmiany, najlepiej wszystko w jednym :P Wiem ze moze to byc niemozliwe ale pomóżcie. Najbardziej żalezy mi na mp3. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Hmm, problem masz nietypowy a w żaden sposób nie nadaje się on na elektronike, bo o odtwarzaczach mp3 jest subforum Audio, a o telefonach Telefony komórkowe ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...