Skocz do zawartości
imba18

Koncowka Kabla Od Neta Nie Pasuje Do Wejscia W Laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... porzyczylem od kumpla laptoka i chcialem sobie podlaczyc go pod neta...ale jest opcja bo koncowka kabla nie pasuje... wejscie ( gdzie mam wsadzic to cos ) w tym laptoku jest za waskie (albo jak kto woli ) koncowka za szeroka...i pytanie co moge z tym zrobic jest jakas rada ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty pozyczyles tego laptopa czy sobie przywlaszczyles a kumpel lezy w lesie pol metra pod ziemia ?

Bo jesli nie to zadzwon do niego i poprostu zapytaj jak to robi ze wtyczke sieci LAN na 8 zyl wklada w gniazdo modemu na 6 zyl.

Pewnie poprostu uzywa dodatkowej karty sieciowej ktorej ci nie dal.

To na pewno nie jestprowokacja ?

imba18 dlaczego dysk od laptopa nazywa sie

"twardy" choc tak naprawde jest tak miekki ze mozna go zginac w palcach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze to jest Niejaki Acer 450mhz 64 ram i widze jedno gniazdo podobne do tego co sie wpina kabel sieciowy ale jest za waskie jak na moje wejscie |tyle wiem o tym laptopie|

Jak ktoś w podpisie chwali się z podkręcenia grafiki, pisze na forum a nie wie jak/gdzie podłączyć kabel sieciowy to jest albo skończonym idiotą albo robi sobie głupie żarty…

Taki temat powinien być zamknięty, przecież to żenujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ hpx4000 |Robie Sobie Glupie Zarty ! K Zadowalony?| A tak na Serjo ... ok dziala wszystko pieknie net jest ale czesto zrywa polączenie ;/ okolo co 2 minuty nie wiem czemu tak jest i czym to moze byc spowodowane...

( ??)Jesli moze ktos pomóc to Bym bym Wdzieczny i Zadowalony :)

Edytowane przez imba18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imba18 : widze ze edytowales post, ale nadal przypomina to belkot. Zero przecinkow, duze litery to chyba wstawiane losowo i w ogole jakbys po pijaku to pisal. I tak jak zauwazyle hpx4000, dokladnie powiedz co jest nie tak, opisz problem bo zaraz ktos Ci da odpowiedz jak z tego kawalu :

- ja wiem co sie zepsulo!!

-co??

-samochod

I radze wziac sobie to do serca, dodalem ci 10% a powinienes jeszcze oberwac dwoma dniami urlopu, takze docen ten gest. W innym przypadku zamkniemy i do widzenia.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi