imba18 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam... porzyczylem od kumpla laptoka i chcialem sobie podlaczyc go pod neta...ale jest opcja bo koncowka kabla nie pasuje... wejscie ( gdzie mam wsadzic to cos ) w tym laptoku jest za waskie (albo jak kto woli ) koncowka za szeroka...i pytanie co moge z tym zrobic jest jakas rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Stary a ty nie ladujesz przypadkiem kabla w miejsce na port modemu (czyli takiego jak masz w telefonie) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 nie wiem nie znam sie :) ale innego miejsca tam nie widze jest jedno "podobne" i tyle a wiem ze kumpel siedzi na necie na tym laptoku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) proste.. gniazdko modemowe jakies 5 mm ( 4 metalowe styki w srodku )szerokosci gniazdko rj45 / ethernet ( 8 stykow w srodku ) ok centymetra jakos... Edytowane 26 Października 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 no ok ale powiedzice mi jak mam to cos tam wsadzic :) jakas przelaczka jest czy cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) nie wsadzisz ;] o tak jakbys chcial wsadzic w gniazdko w telefonei kabel od telewizora zeby zadzialaló oczywissie nie uwzgledniajac opcji gdzie oferuje aster takie cos ) Edytowane 26 Października 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ale moj kumpel normalnie na tym lapku po necie smiga ? i ma neta z tejh samej firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 modem usb/ karta sieciowa ethernet na pcmcia? router wifi?? co to za laptop? spotkalem sie ze toshiby satelitki nei mialy kiedys gniazda lan wbudowanego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wiem ze to jest Niejaki Acer 450mhz 64 ram i widze jedno gniazdo podobne do tego co sie wpina kabel sieciowy ale jest za waskie jak na moje wejscie |tyle wiem o tym laptopie| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 na 99% nei ma gniazda sieciowego zapytaj sie kumpla jaksie podpinal.. na 99% ma karte ethernet na pcmcia... a wej dosłownie na sekunde kabel z telefony domowego i zobacz czy wchodzi bez problemu ale innej opcji nei widze telefoniczny wejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ty pozyczyles tego laptopa czy sobie przywlaszczyles a kumpel lezy w lesie pol metra pod ziemia ? Bo jesli nie to zadzwon do niego i poprostu zapytaj jak to robi ze wtyczke sieci LAN na 8 zyl wklada w gniazdo modemu na 6 zyl. Pewnie poprostu uzywa dodatkowej karty sieciowej ktorej ci nie dal. To na pewno nie jestprowokacja ? imba18 dlaczego dysk od laptopa nazywa sie "twardy" choc tak naprawde jest tak miekki ze mozna go zginac w palcach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Wiem ze to jest Niejaki Acer 450mhz 64 ram i widze jedno gniazdo podobne do tego co sie wpina kabel sieciowy ale jest za waskie jak na moje wejscie |tyle wiem o tym laptopie| Jak ktoś w podpisie chwali się z podkręcenia grafiki, pisze na forum a nie wie jak/gdzie podłączyć kabel sieciowy to jest albo skończonym idiotą albo robi sobie głupie żarty… Taki temat powinien być zamknięty, przecież to żenujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) @ hpx4000 |Robie Sobie Glupie Zarty ! K Zadowalony?| A tak na Serjo ... ok dziala wszystko pieknie net jest ale czesto zrywa polączenie ;/ okolo co 2 minuty nie wiem czemu tak jest i czym to moze byc spowodowane... ( ??)Jesli moze ktos pomóc to Bym bym Wdzieczny i Zadowalony :) Edytowane 27 Października 2006 przez imba18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 imba18 : widze ze edytowales post, ale nadal przypomina to belkot. Zero przecinkow, duze litery to chyba wstawiane losowo i w ogole jakbys po pijaku to pisal. I tak jak zauwazyle hpx4000, dokladnie powiedz co jest nie tak, opisz problem bo zaraz ktos Ci da odpowiedz jak z tego kawalu : - ja wiem co sie zepsulo!! -co?? -samochod I radze wziac sobie to do serca, dodalem ci 10% a powinienes jeszcze oberwac dwoma dniami urlopu, takze docen ten gest. W innym przypadku zamkniemy i do widzenia. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ale osochozi... ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...