neomagnet Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam, zastanawiam się jaki zasilacz kupic dla kompa z siga (pozycja 2). Zastanawiam się nad fortronami ale nie mam pojecia jakiego wybrac. Zalezy mi na podkreceniu, bo procek ma potencjał, tylko nigdy dobrej zasiłki nie dostał i raczej oc odpadało. Cena do 60zł moze troche wiecej, ale fundusz mam ograniczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 FSP PFN 400W lub MDN 350W ewentualnie DELTA DPS 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 http://www.allegro.pl/item135643063_postaw...o_u_ciebie.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 http://www.allegro.pl/item135643063_postaw...o_u_ciebie.html Ta, dobre - do płyty zasilającej procka z 12-nastki polecasz zasiłkę z 15A na 12-tce... :blink: Bzdura. Już 350MDN będzie lepszy. Ja bym oczywiście polecał jakiegoś FSP, ale może coś w stylu THA-P, np. TEN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Faktycznie, niezły zonk - w wersji PRO jest już zasilanie procka z 12V: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=236 Miałem EP-8RDA+ w łapskach i byłem przekonany, że PRO to taka dopakowana dodatkami wersja. W takim wypadku rzeczywiście najlepiej FSP THA-P 350W albo trochę zaczekać - może znowu pojawią się tanie HLN 350... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 8rda+ pro to w ogóle inna płyta, tylko nazwa podobna. Nawet SS nie ma... więc jeśli chodzi o dodatki to jest gorzej niż w 8rda+. Za to na plus zasilanie z 12-nastki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Więc najlepiej brać tego co polecił djsaint?? Chyba się na niego zdecyduje bo jest całkiem tani, ale mam jeszcze 1 pytanko: czy w razie czego pociągnie bez problemu mojego nowego kompa? I jaki wentyl ma ten fortron bo na tej aukcji pisze ze 12 a nizej ze 8, i teraz nie wiem. A co byście powiedzieli o tym? http://www.allegro.pl/item136932062_profes...sata_pci_6.html Edytowane 27 Października 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja go mam do sprzetu z profilu i sprawuje sie spuer. Jest cichutki trzyma napiecia zero zwiechow itd. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Hm, chyba wezme tego co sam podałem bo ma wtyczki sata i pcie, no i chyba mocniejszą linie 12V, tylko teraz znowu nie jestem pewny czy ma pojedynczą linie czy dwie. No ale 24pin to chyba ma 2, ale ja sie nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 MDN albo THA-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 THA-P ma oczywiście 2 linie 12V - a ta wersja z 8cm wiatrakiem jest nietypowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A Modecom 350GTF ?? Ja mam takiego, mógłbym Ci go sprzedać, oczywiście tani i z gratisową gumką wygłuszającą na wiatraczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Witam, pozwole sobie podłączyć się do tematu. Czy ktoś ma tego fortrona FSP 350-60MDN( R ) z podanej wyżej aukcji za 55zł. Bo i cena atrakcyjna i DaRoN poleca. Czy ktoś mógłby parę słów rzec na jego temat. Ja chciałbym swojego 1163H wymienić na właśnie taki, bo ten mój wyje strasznie, a wymiana wiatraczków kosztowałaby mniej więcej tyle co nowa zasiłka. Myślę, że małym haczykiem w tej aukcji jest gwarancja- tylko 14dni. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...