s3in Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Witam, wczoraj po raz pierwszy uruchomiłem 3dmarka(03) Na moim kompie [AMD Athlon @ 1045MH, GeforceFX5500, 512 RAM, WindowsXP] Otrzymalem wynik cos kolo 1800-1900. To chyba nie dobrze. Czy mozliwe ze mam cos w kompie nap.... lub jakas/ieś opcje nie są dobrze poustwiane?A i jeszcze jedno pytanie. Chce stuningowac jakos tą karte tyle że programami.Jakimi i w jaki sposób. Z góry dzięki za wszystkie posty. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Przeczytaj nazwę podforum... <ściana> Raport poszedł. Tak BTW, podkręcaj RIVA TUNEREM aczkolwiek nie nastawiaj się na żaden przyrost mocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Wynik masz w normie. Pozatym niewiem po co nowy temat zakladales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Wszystko OK, a czego sie spodziewałeś?? Jak chcesz coś lepszego to możesz kupić mojego radeona (ok 4500 pkt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Huck po pierwsze to jakby Twoj post troche niezgodny z regulaminem ;) A po drugie zobacz jakiego on ma kompa i powiedz mi, ze bedzie mial 4500 pkt na nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaxz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 mógłbyś przytoczyć konkretny pkt regulaminu ? - bo kurde nie łapie 4K wyciśnie tylko ten proc nie ma sse czytaj nic nowego na nim nie odpalisz (pomijając kwestię wydajności) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Podpis dzialu gielda ;) "Oferty sprzedaży Za umieszczenie reklamy gdzie indziej ban bez patrzenia" Wiec takie rzeczy to juz raczej na PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaxz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 to się chyba odnosi do umieszczenie tematu: " sprzedam to i tamto " gdzie indziej niż w dziale sprzedam i wtedy ban bez patrzenia więc ty nadinterpretujesz a podpis jest mało precyzyjny w tym dziale w innym razie mechl!k i pare innych osób z tego forum dawno by poleciało za reklamy z odnośnikami do aukcji w sigach ... co jest absurdem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nie wiem, ja sie nie znam dlatego napisalem "troche" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...