Kuba14 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Siema, po zmianie kompa na nowy zauwazylem jedna denerwujaca rzecz - mianowicie kabel serwisowy do Sony Ericssona K300i nie dziala mi na nowym kompie. :mur: Wszystkie stery sa poinstalowane, ustawienia wporzo, gniazda COM testowalem obydwa i dzialaja tylko kabel nie chce dzialac... Konfig w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Sorry za post pod postem BLAGAM POMOZCIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Pokombinuj z ustawieniami COM w biosie. Jaki program uzywasz do wymiany danych z SE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ustawien nie mam zadnych. Kabel jest serwisowy wiec sluzy on do wgrywania flashow. Jednak ja znalazlem programik Far Manager oraz plugin do niego SEFP ktory umozliwia bezposrednia edycje systemu plikow w telefonie (za jego pomoca zmienilem dzwiek aparatu). Tym tez programem wgrywam mp3 i zgrywam zdjecia z telefonu. Kabel nie dziala pod programami typu FMA i inne do zarzadzania telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...