Jordi23 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 sory moze to juz bylo ale szykalem na forum i nie znalazlem, chodzi o to ze jak zainstaluje directx 9.0 ta juz finalna wersje to nie wlacza mi sie 3dmark 2001 se , drivery mam catalyst 3.0 czy ejst jakis pacz do 3dmarka zeby dzialal pod 9.0, wyskakuje mi blad ze mam starsza wersje directa niz 8.1 bez sensu , dziki za pomoc ... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0b3rT Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jak jeszcze nie wyszła wersja dla dx9.0 to na dniach bedzie .... Widziałem demko 3dmark ale pelnej wersji jeszczenie ... TRZA poczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mialem podobny problem, po zainstalowaniu DX9 i Catalist 3 nie moglem uruchomic ani zainstalkowac 3d mark 2001 se ani systemmark 2002 - komunikat ze nie mam zainstalowanego DX pomagla tylko reinstalacja systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Szukaj szukaj szukaj a znajdziesz... był ten topic i rozwiazanie .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja powiem ze mam 3dmark 2001 se i DX 9.0 i umnie chodzi cacy. Mam tez do 3dmarka takiego patcha. zainstalowales?? moze w tym tkwi problem?? Zainstaluj dodatek i musi dzialac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 patcha trza zainstalowac!!! jest na stronie 3dmarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Oczywiscie problem juz byl jak i rozwiazanie. A co tam pomoge :D Zainstaluj patcha 330 tak jak podpowiada bartezjusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hehe no i dzieki ludziska problem znikl gdy zainstalowalem 330 , dzieki jeszcze raz na tym forum zawsze znajde pomoc dzieki wam za to !!! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...