Neo_x Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 a widac glupi nfs tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Co rozumiesz przez słowo "lagują"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Chodzi mu chyba o tzw. przycinki podczas grania? Poza tym mógłby kolega podać czy gra po sieci lub w singlu i czy wcześniej występował tego typu problem w grze, itd. Może przeinstalowywałeś stery i czegoś "nie posprzątałeś po starym stuffie"? Pomijając obecne problemy, poszedł bym również za radą Neo_x co do zmiany zasiłki, bo wcześniej czy później może być nie ciekawie z resztą Twojego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Oczywiscie ze Carbona na singlu nie maiłem takich problemów. To miesieczny komp wiec nie mam duzo rzeczy na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Sprawdź czy masz nowe stery do wszystkiego, ewentualnie odinstaluj i wyczyść za pomocą Drivwer Sweeper'a pozostałości, a później zainstaluj nowe stery. Sprawdź ilość dostępnego miejsca na dysku. Jeżeli robiłeś oc to może w tym tkwi problem? Patche do gry też by się przydały. No i na koniec standardowe pytanie - Twój Carbon to oryginał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exz Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Witam, a czy da się zagrać w Carbona w rozdzielczosci 1920x1080? Tak wiem, że jest taki program jak Universal Widescreen Patcher (UniWS), niestety działa on tylko na crackach, na oryginalnym pliku .exe już nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mam takie pytanie do was. Czy ktoś z was grał w Carbona na viście lub seven? Mi na xp gra chodziała super a na windows 7 mam te 75fps ciągle (tyle max wyświetla mój monitor) ale są straszne spadki, mniej więcej co minute spadek z 75fps do 36 czasem nawet do 26fps i utrzymuję się tak przez sekunde lub dwie :( Co robić? Jest na to jakiś patch ? gram w roz. 1280x1024 w grze wszystko na max + 4aa mój konfig. to: e8200@3.8ghz 4gbram 800mhz cl4 @ 950mhz 5-4-4-12 8800gts512@ 780-1900-2200mem psu to mc-400w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...