Skocz do zawartości
cavarr

Need For Speed: Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mu chyba o tzw. przycinki podczas grania?

Poza tym mógłby kolega podać czy gra po sieci lub w singlu i czy wcześniej występował tego typu problem w grze, itd.

Może przeinstalowywałeś stery i czegoś "nie posprzątałeś po starym stuffie"?

Pomijając obecne problemy, poszedł bym również za radą Neo_x co do zmiany zasiłki, bo wcześniej czy później może być nie ciekawie z resztą Twojego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź czy masz nowe stery do wszystkiego, ewentualnie odinstaluj i wyczyść za pomocą Drivwer Sweeper'a pozostałości, a później zainstaluj nowe stery. Sprawdź ilość dostępnego miejsca na dysku. Jeżeli robiłeś oc to może w tym tkwi problem? Patche do gry też by się przydały. No i na koniec standardowe pytanie - Twój Carbon to oryginał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, a czy da się zagrać w Carbona w rozdzielczosci 1920x1080? Tak wiem, że jest taki program jak Universal Widescreen Patcher (UniWS), niestety działa on tylko na crackach, na oryginalnym pliku .exe już nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Mam takie pytanie do was. Czy ktoś z was grał w Carbona na viście lub seven? Mi na xp gra chodziała super a na windows 7 mam te 75fps ciągle (tyle max wyświetla mój monitor) ale są straszne spadki, mniej więcej co minute spadek z 75fps do 36 czasem nawet do 26fps i utrzymuję się tak przez sekunde lub dwie :( Co robić? Jest na to jakiś patch ?

gram w roz. 1280x1024

w grze wszystko na max + 4aa

mój konfig. to:

e8200@3.8ghz

4gbram 800mhz cl4 @ 950mhz 5-4-4-12

8800gts512@ 780-1900-2200mem

psu to mc-400w.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi