sideband Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Już nie dziwię się , że na 9550 dobrze śmiga , na kartach sm2.0 jest gorsza grafa - mniej shaderów itp . Na sm2.0 gierka będzie śmigać nawet na słabym sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Bua ha ha ha ha.... Co za shit. Ta gra to jedna wielka padaka. Sprzęt z podpisu: 1280x124 nie grywalne, 1024x768 mało grywalne, 800x600 to samo co przed chwilą... Paranoja. Drift jest jak dla kosmitów. Wyścig jest beznadziejnie prosty. Kanion jest głupi jak but. Nie wiem czym sie można jarać w tym ,,kanionie". Blee... Most Wanted 100000 razy lepszy B-) jak to nie grywalne ??? :o ja gram sobie swobodnie przy 1280x960 , aniso, anty x2 (roznica miedzy x4 mala), VSYNC OFF, reszta full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ja obstawiam NFS Disaster albo NFS Doom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) jak to nie grywalne ??? :o ja gram sobie swobodnie przy 1280x960 , aniso, anty x2 (roznica miedzy x4 mala), VSYNC OFF, reszta full Taaa... Jasne :D PS. Ale dla pewnosci wgram inne strery bo mam bety:) Ale w cuda nie wierze:) Edytowane 28 Października 2006 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Wy się nie śmiejcie, to co pisałem to plan wydawniczy do 2010 roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Taaa, i będziemy się ścigać transformersami, a w każdym wozie będzie jechała z Nami jakaś laseczka, którą oczywiścię będzie można tuningować ( z tipsami na paznokcie włącznie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ja mam problem z uruchomieniem gry. Otoz gra sie wlacza, moge wybrac samochod i tor, ale w trakcie loadingu wyscigu wywala na pulpit. Mial ktos tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Wy się nie śmiejcie, to co pisałem to plan wydawniczy do 2010 roku :) skad ta pewnosc ze ea bedzie w ogole jeszcze istniala w 2010 roku :D bo ja co do tego mam powazne watpliwosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Taaa... Jasne :D PS. Ale dla pewnosci wgram inne strery bo mam bety:) Ale w cuda nie wierze:) On ma karte z sm2.0 - więc gierka płynnie , wymuś sobie rivą sm2.0 lub nawet 1.4 przekonasz się. Na sm3.0 gierka chodzi znośnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 skad ta pewnosc ze ea bedzie w ogole jeszcze istniala w 2010 roku :D bo ja co do tego mam powazne watpliwosci :D Dopóki dzieci będą korzystały z kompów, zawsze NFS znajdzie swoich odbiorcó. A jest ich nie mało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Co wy macie do Carbona ;p Mi się podoba.... Choc sa minusy... - te glupie linie na wozach - noc - i nawed na najlepszym kompie nie bedzie dobrze chodzil :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Wgrałem stery, jest lekka poprawa. Ale nadal to nie to co być powinno. A neiktózy piszą, że na 6600GT im śmiga, ze aż miło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ta gra to jeden WIELKI syfix :-D odpalilem, pogralem, fajnie bo grafika znosna, plynnie...ale toż to nie powinno być dopuszczone do wydania...nastepna czesc nfs bedzie nfs:EaDeath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Wgrałem stery, jest lekka poprawa. Ale nadal to nie to co być powinno. A neiktózy piszą, że na 6600GT im śmiga, ze aż miło :D Bo niektorzy maja bujna wyobraznie. Byli tacy co Oblivion na full smigal im plynnie na 6600gt wiec wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Dziwne te produkcje EA. Same gnioty, a tematow o nich na pińćset stron. Edytowane 28 Października 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) EA cos wymysli, nie bojcie sie o to, jest tyle motywow do zrealizowania - np. NFS na dzikim zachodzie i sciaganie sie na koniach, albo cos z przyszlosci... Ja na prawde nie wiem co mogloby byc w nowym NFSie. Cos takiego, zebym kupil te gre. A znajac zycie to pewnie wyjdzie jeszcze nie jedna czesc. Edytowane 28 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Po zaktualizowaniu sterow uruchomil sie i.....PORAZKA. Nieuzasadaniony brak motion blura na kartach z ps2.0 smieszy, do tego grafika nie najwyzszych lotow. Odobijajace sie otoczenie na masce fury zamiast plynnie sie "poruszac" to skacze, a wygalda to tragicznie. Ogolnie nastepny wyciagacz kasy. Edytowane 28 Października 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Dziwne te produkcje EA. Same gnioty, a tematow o nich na pińćset stron. Jak wcześniej wspomniałem raz że grafika niczym nie zachwyca ,powiem więcej samochody wyglądają blado ,tekstury niskiej rozdzielczości. Do tego żałosny model jazdy. Jeździ się jak po lodzie a tego nie cierpię.Jeśli EA coś z tym zrobi w pełnej wersji (w co wątpie) to może się zdecyduje ,bo jak na razie dla mnie nie ma nic ciekawego do grania. Nie wiem czym wy się tak podniecacie :| EA nabija sobie kasę na nas jak chce.To samo tyczy się FIFY. Edytowane 28 Października 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Panowie! Co Wy wiecie o grach!? Od razu widać, że nie macie o nich zielonego pojęcia, a twierdzi tak nie nikt inny jak serwis IGN: http://pc.ign.com/articles/742/742405p1.html Impressive! :lol: Edytowane 28 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Dziwne te produkcje EA.Same gnioty, a tematow o nich na pińćset stron. to jest właśnie metroda EA, wydawać coś co jest popularne co roku w nowej wersji dopóki ludzie będą się tym interesować i kupować, więc NFS nawet jeśli będzie totalnym gniotem to i tak dobrze się sprzeda, bo seria jest popularna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Hmmm nie wiem może się mylę, ale MW mi chodził troszkę gorzej... Tutaj jak ustawię shadery na LOW, a resztę dam na Medium/High to chodzi całkiem płynnie w 1280x1024. Pamiętajcie jednak, że moja karta nie obsługuje PS 3.0, więc stąd taka wydajność. Co do samej rozgrywki - zbyt łatwo idzie wygrać wyścig, model jazdy trochę skopany (zwłaszcza w Driffcie), sam nowy tryb gry - Canion (chyba) wydaje się być nawet fajnym pomysłem. Jest jednak w niej kilka rzeczy, które z chęcią bym zmienił. Aha jeszcze jedno. Te światła rozświetlające brzydko rozmazaną teksturę asfaltu... Wygląda to ohydnie. Ani asfalt, ani światła nie są dopracowane, a wręcz wyglądają tragicznie. Poza tym nie odnieśliście wrażenia, że miasto jest mało zróżnicowane? Ciężko jest rozpoznać jakieś oryginalne budowle (w NFS 5 to wszystko wyglądało zupełnie inaczej: jakaś huta, statki, helikopter obok domku w górach). Ogólnie rzecz biorąc tak jak z MW się poprawili tak w Carbonie całkiem spaprali sprawę :( Idę teraz zainstalować demko RACE Edytowane 28 Października 2006 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Pograłem. Szyt. ;] Ale moze w pełną pociuram. To co w podpisie - 1024x768, aa-off, blur med, mediumy i shader med, kiepskawo, za to 1024x768, aa-off, blur-off, shader low, reszta high, bardzo plynnie, a te szejdery tak duzo nie robia, przynajmniej mi ;] Edytowane 28 Października 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Panowie! Co Wy wiecie o grach!? Od razu widać, że nie macie o nich zielonego pojęcia, a twierdzi tak nie nikt inny jak serwis IGN: http://pc.ign.com/articles/742/742405p1.html Impressive! :lol: He he, do dzisiaj szanowałem IGN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 niech ktos zrobi porownanie w wygladzie gierki z PS3.0 i 2.0 (zobaczymy jaka jest roznica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tak jak pisalem wczesniej zabralem sie za test dotyczacy wzrostu FRAMERATE. U mnie wystarczylo obnizyc jednynie rozdzialke do 1024x768 (przy aa x4, anizo x16, wszystko na max) aby przez 98% gry (testowalem to na wyscigu, drifcie i canyonie) miec zadowalajace 45fps (blur ON), 50fps (bluf OFF) (te 2% to sekundowe spadki, ktore moze pojawia sie ze x2). Z blurem na pewno nie bede gral bo wyglada to bardzo dziwnie a po drugie utrudnia to strasznie pokonywanie toru (czytaj uderzanie w przykladowe bandy). A miedzy 1280 a 1024 nie widze wiekszej roznicy, takze chyba znalazlem zloty srodek. No ale poczekamy na FULL Ver. Jeszcze dwie rzeczy o jakich chce wspomniec. Pierwsza to ta ze zauwazylem, ze gdy np dam spojler wszystko na max 100% (przy czym wyglada strasznie) to auto prowadzi sie o wiele gorzej nizbym go dopasowal jakos bardziej po "ludzku"; lub tryb canyon - biore evo, i nic nie zmieniam - jest mi ciezej wyprzedzic tego gostka niz "podrasuje" bryke, wtedy biore go jak juz wczesniej pisalem po 15sek. Takze w sumie plus i minus zarazem. A druga rzecz to drift kojarzy mi sie jakby auto bylo przyczepione do asfaltu a my poruszamy jedynie magnesem ktory znajduje sie pod droga. Natomiast moment wypadania w canyonie za barierki kojarzy mi sie z FATALITY @ Mortal Kombat... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Po dłuższym graniu można stwierdzić że to kolejna (chociaż żeby nie urażać MW) nędzna produkcja EA, ale najgorsze jest to że za chwile napaleniec który doczekał sie w końcu Carbona poleci do ,,karfura,, albo Tesco i zakupi te świetna gre jak zwykle w cenie 139zł :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A mnie zatkało :o Grafika była już lepsza w U1. Mam wszystko poustawiane na maxa (oprócz Vsync)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 no to co, za rok Most Wanted 2, a potem NFS: Chrom i 3jka MW :D ja obstawiam NFS Disaster albo NFS Doom Wy się nie śmiejcie, to co pisałem to plan wydawniczy do 2010 roku :) Taaa, i będziemy się ścigać transformersami, a w każdym wozie będzie jechała z Nami jakaś laseczka, którą oczywiścię będzie można tuningować ( z tipsami na paznokcie włącznie :) ) skad ta pewnosc ze ea bedzie w ogole jeszcze istniala w 2010 roku :D bo ja co do tego mam powazne watpliwosci :D Dopóki dzieci będą korzystały z kompów, zawsze NFS znajdzie swoich odbiorcó. A jest ich nie mało.... Dziwne te produkcje EA. Same gnioty, a tematow o nich na pińćset stron. EA cos wymysli, nie bojcie sie o to, jest tyle motywow do zrealizowania - np. NFS na dzikim zachodzie i sciaganie sie na koniach, albo cos z przyszlosci... Ja na prawde nie wiem co mogloby byc w nowym NFSie. Cos takiego, zebym kupil te gre. A znajac zycie to pewnie wyjdzie jeszcze nie jedna czesc. Dziwne te produkcje EA.Same gnioty, a tematow o nich na pińćset stron. to jest właśnie metroda EA, wydawać coś co jest popularne co roku w nowej wersji dopóki ludzie będą się tym interesować i kupować, więc NFS nawet jeśli będzie totalnym gniotem to i tak dobrze się sprzeda, bo seria jest popularna panowie nudzi wam się ?? to wyjedzcie z chaty i pobiegajcie bo robicie z tego tematu syf, a jak wam się ten cały Carbon nie podoba to po co w ogóle w niego gracie ?? wszyscy tak narzekają na gry od ea, ale wszyscy w te gry grają, dziwne szczególnie te słowa są przeznaczone do kucyka(exmodera, który już zrobił bagno z tematu o fifie, a teraz chce zrobić je w nfs) giera nie pasi to nara pozdrawim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 cavarr, a jak wam się ten cały Carbon nie podoba to po co w ogóle w niego gracieChyba trzeba nawet zagrać, żeby stwierdzić czy się podoba czy nie podoba, nie? To jest demo więc nie wiem ile można w nie grać, instalujesz, odpalasz, przechodzisz 3 trasy i masz opinię, tyle. Myślę, że 99% osób wyżej właśnie tak zrobiło.. Ciężko mieć opinię na temat gry, wiedzieć jak chodzi na własnym komputerze etc etc nie grając nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) U mnie już poleciała z dysku, głównie dzięki temu że mimo ustawieniu sterowania na klawiature i wyczyszczeniu wszystkich ustawień dla kiery, kiedy wchodziłem w opcje te cały czas "coś robiły", dopiero wcisnięcie pedału gazu zatrzymywało wariactwo z opcjami. Zresztą po przejechaniu 2 pierwszych tras, 3 nawet mi się nie chciało robić. Jeszcze mimo wybrania klawy, FF cały czas działa i kiera mi skacze po biurku. Edytowane 28 Października 2006 przez BeerdMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...