Puchacz1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Witam, mam pytanie czy da się podłączyć wiatrak od zasilacza do MOBO ?? Oczywiście wtyczke mam na główną tylko pytanie czy się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 To zwykly wentyl. Jak masz wtyczke na zewnatrz zasilatora to bez problemu bedzie dzialac. No chyba ze ma np. termistor a Ty jakims programem ustawiasz zeby na ten wentyl szlo powiedzmy 5V. Wtedy napiecie moze byc zamale i moze nie ruszyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Czyli ogólnie odcinam /wylutowuje kabelki z płyty od zasilacza odkręcam zasilacz. Wstawiam kabelek w końcówke. Tak to trzeba zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Dokładnie tak, kumpel ma tak zrobione(ja to zrobiłem :) ) i jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 chyba że zasilacz jest jakiejś wyższej połki....wtedy jeżeli nakryje że wiatrak nei chodzi to sam się wyłączy i może zacząć buczeć żeby mu podłączyć spowrotem bo coś jest nei tak <rotfl> miałem taki przypadek :P trzeba uważać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...