Chaos Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 jak w temacie .. kupilem sobie z530i ... ktos mi mowil ze mozna tam wgrac soft od sony walkman w300i... generalnie te telefony roznia sie tylko wyswietlaczem i tym ze z530i nei ma radia ... jest jakis sens wgrywac soft? z tego co sie orientuje w300 mozna odpalic w trybie walkmana bez dzialajego telefonu i czas odsluchiwania muzy siega do 24H .. sic! .. jak ktos sie orietnuje w tym to prosze o odpowiedz prosze o konkrety .. nie piszcie [ciach!]l prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Do 30h muzyki w trybie of line. Wydaje mi się, że nie wgrasz softu W300 do Z530 ponieważ oprócz innego ekranu i braku radia Z530 nie posiada EDGEa. Za dużo programowych zgrzytów, ja bym nie ryzykował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Do 30h muzyki w trybie of line. Wydaje mi się, że nie wgrasz softu W300 do Z530 ponieważ oprócz innego ekranu i braku radia Z530 nie posiada EDGEa. Za dużo programowych zgrzytów, ja bym nie ryzykował. no wlasnei to troche dol.. bo mogli przeciez zrobic tak samo w z530i .. :( zeby mozna bylo tylko walkmana wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A co do EDGE to sprawi ze nie bedziesz mial zasiegu. Jezeli masz laptopa to mozesz sobie wgrywac soft na dane okazje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A co do EDGE to sprawi ze nie bedziesz mial zasiegu. Jezeli masz laptopa to mozesz sobie wgrywac soft na dane okazje ;DŻe co? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Że co? :blink:tez tak sie zastanawiam :) kurna .. jest jakis nowy soft do tych phoników zeby filmy mozna bylo wlaczac na Fullscreen .. a nie tylko w malym oknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Generlanie jak szukałem informacji o sofcie do tego telefonu, to nie było za wiele :| Może poszperaj sobie jeszcze po forum serwisu centrumse.pl lub club-se.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Chodziło mi o to, że jak do Z530i wgrasz soft od W300i to nie bedziesz mial jedynie zasiegu. Reszta funkcji w telefonie bedzie dzialac bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 zna ktos jakas metode pogrzebania w sofcie z530? chodzi mi o to zeby zwiekszyc ilosc sms ktore moga byc w telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...