OL1 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Planuje ze znajomymi (ok 10 osóB) zrobic sobie przerwe w pracy i wyjechac gdzies na trzy dni (piatek sobota niedziela) aby troche odpoczac :D Z poczatku planowałem pojechac do liptowskiego mikulasa czy jak to sie tam pisze ale pksy z Krakowa daja plane i wyjezdzaja tylko w sobote. Znacie jakies fajne miejsca w poludniowej albo gdzies na slowacji. zalezy nam na tym zeby nie bylo to kompletne za[gluteus maximus]. Zeby mozna bylo posiedziec w jakichs fajnych knajpkach a w dzien pochodzic np po górach. Dojazd niestety musi byc PKS-em albo PKP :/ Najbardziej ciekawia mnie jakies fajne miejsca w górach. Co myslicie o Białce Tatrzańskiej ?? fajnie tam jest??? P.S szukałem takiego tematu bo pamietam ze cos było ale wyjazd pod namiot ale nie mogłem znaleźć słowa co odszukało by mi ten topic :D :lol: Edit: Przypadkiem napisałem to w kulturze i tam tez szukalem :lol: :lol: mógł by to ktos przeniesc do oślej :mur: Edytowane 28 Października 2006 przez OL1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Szczyrk, Wisła, Brenna, ogólnie Beskidy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 nie zapomnij wziac rowerka z dobrymi hamulcami tarczowymi ;) DH jest piekna dyscyplina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) ze słowacji polecam NAMESTOVO - byłem za młodości tam, ogólnie jest ładnie, są dyskoteki, rynek itp, pokoje koło jeziora tanie (2km od centrum więc akurat na spacerek). z polski to wisłe bym polecił bo na dyskoteke do hotelu gołębiewskiego trzeba wpaść bo imprezy fajne i zawsze dużo ludzi - ale ogólnie lepiej wypić przed bo tam ceny są 2x takie jak w normalnych dyskotekach /wjazd 20zł faceci, laski free/ - jakbys chcial to mam tam apartament do wynajecia tanio (na max 8 osób) jeszcze można do brennej ale raczej bym nie polecał w tym okresie, tam to raczej lepiej na lato albo sylwestra :) edit: a jeszcze jak chcecie jechac i pic na maxa to mam numer do pewnej pani co ma domek w ustroniu - tam mozna robic wszystko bo nie ma sasiadow i caly dom dla was ;) Edytowane 28 Października 2006 przez KaZi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Dobra wybralismy razem ze znajomymi Liptovski Mikulasz a dokładnie Tatralandie. teraz jest tylko jeden problem. Pksy z krakowa jeżdżą tam tylko w soboty a wracaja w niedziele co nam nie bardzo pasuje:/ Nie wie moze ktos czy z jego miasta wyjeżdzaja PKS-y np w piatek albo wracaja w poniedzialek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...