Skocz do zawartości
OL1

Gdzie Na Weekend

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje ze znajomymi (ok 10 osóB) zrobic sobie przerwe w pracy i wyjechac gdzies na trzy dni (piatek sobota niedziela) aby troche odpoczac :D Z poczatku planowałem pojechac do liptowskiego mikulasa czy jak to sie tam pisze ale pksy z Krakowa daja plane i wyjezdzaja tylko w sobote. Znacie jakies fajne miejsca w poludniowej albo gdzies na slowacji. zalezy nam na tym zeby nie bylo to kompletne za[gluteus maximus]. Zeby mozna bylo posiedziec w jakichs fajnych knajpkach a w dzien pochodzic np po górach. Dojazd niestety musi byc PKS-em albo PKP :/ Najbardziej ciekawia mnie jakies fajne miejsca w górach. Co myslicie o Białce Tatrzańskiej ?? fajnie tam jest???

P.S szukałem takiego tematu bo pamietam ze cos było ale wyjazd pod namiot ale nie mogłem znaleźć słowa co odszukało by mi ten topic :D :lol:

Edit: Przypadkiem napisałem to w kulturze i tam tez szukalem :lol: :lol: mógł by to ktos przeniesc do oślej :mur:

Edytowane przez OL1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze słowacji polecam NAMESTOVO - byłem za młodości tam, ogólnie jest ładnie, są dyskoteki, rynek itp, pokoje koło jeziora tanie (2km od centrum więc akurat na spacerek).

z polski to wisłe bym polecił bo na dyskoteke do hotelu gołębiewskiego trzeba wpaść bo imprezy fajne i zawsze dużo ludzi - ale ogólnie lepiej wypić przed bo tam ceny są 2x takie jak w normalnych dyskotekach /wjazd 20zł faceci, laski free/ - jakbys chcial to mam tam apartament do wynajecia tanio (na max 8 osób)

jeszcze można do brennej ale raczej bym nie polecał w tym okresie, tam to raczej lepiej na lato albo sylwestra :)

edit:

a jeszcze jak chcecie jechac i pic na maxa to mam numer do pewnej pani co ma domek w ustroniu - tam mozna robic wszystko bo nie ma sasiadow i caly dom dla was ;)

Edytowane przez KaZi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wybralismy razem ze znajomymi Liptovski Mikulasz a dokładnie Tatralandie. teraz jest tylko jeden problem. Pksy z krakowa jeżdżą tam tylko w soboty a wracaja w niedziele co nam nie bardzo pasuje:/ Nie wie moze ktos czy z jego miasta wyjeżdzaja PKS-y np w piatek albo wracaja w poniedzialek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi