delthas Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Hej, Planuję w tym tygodniu zamówić nowy monitor i chciałbym abyście mi coś doradzili przed tym. Na początek trochę informacji: Mój profil: (80% Chrome i kodzenie, 20% gry MMO/RTS, praktycznie nie gram w FPS czy bardziej kompetytywne tytuły, filmów nie oglądam, okazyjnie jakiś serial).Oczekuję: 27" 1440p IPS/VA (byle nie TN) cena 1000-1500zł (wolałbym wydać blizej dolnej granicy chyba, że naprawdę warto Fajnie gdyby było: raczej płaski (nie skreślam, zakrzywionych ale preferuję proste) więcej niż 60Hz FreeSync zgodny z kartami nVidii cienkie ramki Sam szukałem od kilku dni i znalazłem 4 pozycję, choć jestem otwarty na nowe:ACER NITRO 27" VG270UBMIIPX (słyszałem o różnych problemach z nim)ACER NITRO 27" VG270UPBMIIPX (to co wyżej ale 144Hz, warto dopłacać 350zł ? )SAMSUNG 27" CJG50 (LC27JG50QQUXEN) (zakrzywiony, popularny, dość sprawdzony, słabe kolory)SAMSUNG 27" THE SPACE LSR750 (LS27R750QEUXEN) (fajnie wygląda, stabilna podstawka, 144Hz, podobno ma wyjść update z FreeSync? tylko czy warto dopłacać względem pozostałych?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major303 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Jakiś "tani" (powiedzmy do 700 złociszy) monitor z pivotem? Potrzebuję monitora pobocznego, 1080p 60Hz w zupełności wystarczy. Obecnie moim faworytem jest Dell P2419H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.fiszz Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 W dniu 22.11.2020 o 19:58, Major303 napisał: Jakiś "tani" (powiedzmy do 700 złociszy) monitor z pivotem? Potrzebuję monitora pobocznego, 1080p 60Hz w zupełności wystarczy. Obecnie moim faworytem jest Dell P2419H. Podpinam sie. Full HD (1920-1080) 60-75Hz. IPS. W polecanych tutaj na purepc jest Philips za 400-500zl. Monitor do codziennego uzytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_82 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Niedawno przesiadłem się na monitor od iiyama 144Hz i mega mi się użytkuje, zerknij mają fajne pozycje https://iiyama-sklep.pl/189-monitory-dla-graczy-144hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenti Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam , Panowie poszukuje Monitora tak zacnego jak mój byl HP ZR 24w(1920X1200) co wyzioną ducha ale przepracował bez awaryjnie 10 lat! jaki polecacie godny uwagi. Wymagania 24 cale i praca minimum 5lat:) Praca na karcie zintegrowanej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vecco Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Hej. Szukam monitora, by podpiąć go do laptopa. Monitor służyć ma mi głównie do Internetu, nauki jakichś dokumentów i okazjonalnego grania. Myślę przede wszystkim nad 24" i FullHD, jako że z tą rozdzielczością w 27" będzie już sporo gorzej. Chciałbym by monitor posiadał regulację wysokości oraz funkcję pivot. Model na który zwracam największą uwagę to Samsung Odyssey G3 24" 144hz. Kosztuje około 800 zł i okolice tej kwoty mnie interesują. Nie chcę wydawać więcej, bo też nie jest to zakup na lata i jak tylko będzie sposobność to zmienię na coś lepszego. Co o nim myślicie? A może macie jakieś inne propozycje? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada Ten laptop nie ma HDMI 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 17 minut temu, Kyle napisał: Ten laptop nie ma HDMI 2.0? Z uwagi, żre vecco nie widziano tu z 2 lata ... ale pewnie ma 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...