Subvoice Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Witam, nie lubie zakładać takich tematów, ale już od 2 dni przekopuję to forum i nic konkretnego nie potrafię znaleźć. Czy Waszym zdaniem te pamiątki to dobry wybór? LINK sądząc po napięciu raczej nie sa to D9, a po cenie sporo gorsze od HZ. Za bardzo podobną cene mogę mieć nieoradiatorowane vitesty, też 800, tyle że bezpośrednio z hurtowni, więc z ewentualnymi reklamacjami łatwiej. Myślę co wybrać. Kręcę, ale nie ekstremalnie. Edytowane 28 Października 2006 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Bujać to my, ale nie Nas drogi kolego..... Wystarczy popatrzeć to tematu o Micronach D9 i wiedziałbyś , że GSKill pakuje D9GMH jedynie do HZ-tów od 6400 w górę. W tych USU2 są Elpidy, choć bywają też D9, ale juz nie GMH/GKX..... Edytowane 28 Października 2006 przez Hanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 hehe nigdy nie bujam. Zobacz kiedy sie zarejestrowałem a ile tematów założyłem. Niestety akurat dział pamięci jest ciut mało przejrzysty - wymieszane tematy odnośnie DDR i DDR2, nie zawsze odpowiednio opisane. Po prostu po 2 dniach czytania miałem dość i postanowiłem zapytać. W końcu aukcja się skończy ;) A temat o d9 przewałkowałem chyba 3 razy. Nie interesują mnie jednak HZty, bo wiem co tam siedzi (własnie z tematu o D9) tylko te g.skille z aukcji. Jeśli sa tam Elpidy to nie najgorzej. Dzieki za info. Czy ktos kupował może coś u tego gościa (Radoslaw7777)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 W HZ z nowych serii nie masz już gwarancji, że trafisz na D9. Mi się akurat trafiły prawdopodobnie Elpidy. Optymalnie pracowało im się na 2.2V. Co do tych z allegro, to tak jak pisał Hanu, na 99%, to nie D9. W tym wypadku brałbym Vitesty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 jeżeli chodzi o gościa radoslaw7777 to znam go osobiście..... troche pamięci już razem sprzedaliśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Reklama to chyba nie tutaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 nie reklamuje - mówie tylko że jest godny zaufania....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...