marek123 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 jakie byście polecili chłodzenie pod GeForce 7600GS (niestety nie jest to Glaxy) bo jak go trochę podkręciłem to osiąga takie temperatury http://img178.imageshack.us/my.php?image=grafikaaq6.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 TAKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 to znaczy jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Zalman VF-700 lub Pentagram Freezone XC-70 Cu+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) słuchaj jak bym kupił sobie to chłodzenie to pozwoliło by mi to na jakiś większy O/C ? czy da radę podkręcić do np.procesor graficzny do 500Mhz? Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro a co o tym sądzisz ?przystępna cena Edytowane 5 Listopada 2006 przez marek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Będzie lepsze od tych 2 które podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 czyli lepszy zakup to ten revoltec i cena też lepsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 mam revolteca (vga freezer pr0), w porównianiu do Pentagrama XC-80Cu na 5v jest zysk 2-3*C. Pent na 12v odrabiał stratę ale na 12v nie jest cichy. Więc-Revoltec/EverCool Turbo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 czyli polecasz tego revolteca ? a czy jest sens kupić tego revolteca i czy dzięki temu zwiększą sięmożliwości O/C ?(moja karta graficzna to GeForce 7600 GS nie Galaxy niestety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 czyli polecasz tego revolteca ? a czy jest sens kupić tego revolteca i czy dzięki temu zwiększą sięmożliwości O/C ?(moja karta graficzna to GeForce 7600 GS nie Galaxy niestety) oc może sie zwiększyć ale nie bedzie to przyrost wiekszy niż 10% - no chyba że karta sie aż gotuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 czyli raczej nie mam sensu wydawać kasy skoro przyrost będzie niewielki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 czyli raczej nie mam sensu wydawać kasy skoro przyrost będzie niewielkiskoro masz duże temperatury to warto kupić chłodzenie / szkoda karty / oc zwiekszy sie ale prawdopodobnie bez frapsa nie odczujesz różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 czyli jednak lepiej kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...