centy Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Panowie co jest nie tak. Jak włożę cdrw lub dvdrw do wykasowania to wyskakuje mi komunikat że "nie jest to nośnik wielokrotnego zapisu". Sprawdzałem w nero i alcoholu jest to samo OCB :mur: edit: Poradźcie coś bo nie wiem co robić :sad: Ładnie PROSZĘ Edytowane 28 Października 2006 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Najczęściej jest to objaw osłabnięcia/zabrudzenia lasera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A na to bym nigdy nie wpadł. Jutro przeczyszcze laser i sprawdze. W każdym razie dzięki za odzew. pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Przepraszam że pisze post po postem ale chce aby temat poszedł wyżej. Laser przeczyszczony ale nic się nie zmieniło :mur: Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł. pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 To kwestia pojedynczego nośnika RW czy wszystkich RW ( innych firm ) jakie posiadasz ? Może aktualizacja BIOS napędu coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Wszystkie RW jakie mam, moje i znajomych. Wcześniej wszystko śmigało a teraz takie kwiatki. Bios wgrałem ale nic się nie zmieniło. Czyżby mój NEC 3540A zaliczał pad. Co dziwne udało mi się skasować CDRW CloneCD ale czym skasować DVDRW. Nero i alcohol wogóle nierozpoznają mi płyt RW. Może coś w windzie się powaliło, stery ASPI wgrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...