Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Gdzie w polsce kupie w/w proc ocz. 0,13um?? Wszędzie e-mailuje i nigdzie nie mają :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a nie lepiej 2000+?? Przecierz roznica w cenie kolosalna!! A wlasnie - AXP 2000+ sa produkowane jakies w 0,13u?? Bo ja mam albo pecha albo jakis niedorozwuj jestem, i nie moge znalezc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Tylko że te 2000+ to kupa shitu bo T-bred "A" a te 2100+ T-bred "B" i rdzeń ten sam co 2700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 na vr-zone 2.5GHZ na air cooling bez problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 2,5 ghz to robili na 1700+ na forum :D ale spoko, jak chcesz, no to paraktycznie wszedzie mozna kupic, www.ptr.pl i inne tez. www.allegro.pl co do jakis innych tanich netowych sklepow poszukaj na forum byl topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...