Nessay Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Siemx Nie tak dawno podkrecilem karte, Gainward g4 ti 4200 (radiatorki na pamieciach). 300/600 - 3dmark 0 artefaktów 0 zawiechy ponad 11k. - Wolfenstein i inne gry 0 artefaktów płynna praca. wogóle nie miałem zadnych problemoof z artefaktami itp do czasu zainstalowania BF1942 - to jest dopiero test dla kompa :) ustawiłem wszystko na High, rozdzialka 1024x768 no i grałem (na podkreconej karcie) po paru sek pojawily sie biale kropki cos takiego jakby gubił tekstury... myśle co jest? po paru godzinach namysłu i kombinacji postanowaiłem odtaktowac karte, pomogło nie ma artefaktów. Tylko i wyłacznie w tej grze mam artefakty - dziwne! :) Proponuje u Was sprawdzic na tej grze jak wyglonda sprawa z podkręcona karta (hardcorowo) i opisaniu tego w tym topiqu :) bo jeszcze z taka historią się nie spotkałem :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Znam ten bol z artefaktami :( Moj radek przechodzi 3dmarka bez artefaktow przy 310/310. Ale w grach nie jest juz tak milo, szczegolnie NFSHP2 w tej grze nawet niewielkie zmiany taktowania pamiatek owocuja artefaktami :? Cos tu nie gra..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 U mnie na max podkręconej grafice przechodzi 3dMark2001 bez artefaktów, a 3dMark2000 czasem artefakty a czasem 1 klatka na sekunde :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Na BF 1942 nie mialem ani jednego artefakta ale za to w q3 krawedzie mialy inny kolor. Musze pracowac jednak na 300/600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 musisz pracowac why?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Pewnie dla satysfakcji :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja akurat w tej gierce nie mam ani jednego artefakta, za to w NFS Hot Pursuit 2 to nie wiem czemu jest ich duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mojego brata kumpel na antku 1700Xp 0.18um@2100XP i MSI GF4ti4200@325/620 przeszedł 3d smarka bez artefaktuff i mial wynik chyba jakieś 12500 lub cos kolo tego........ całkiem niezle a ja na gf3ti200@250/550 i konfigu podanym wyżej mialem 9600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 u mnie czasem jak jest karcie za ciepło to lubi w 3dmarku posypac artefaktami a szczegolnie w nature tam jak walnei to juz nic nie widac ..a co ciekwae to tylko czasmi ..a ustawienia karty jak w podpisie ...(radek bez pro !!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 chlodzenie grafy sie klania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 musisz pracowac why??pewno zflashowal bio na 300/600 i nie chce mu sie odflashowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie nie jestem zwolennikiem flashowania biosu ( chcem s;rzedac ta karte) i sie zastanawiam nad jakims chlodzeniem moze wodne?? :> narazie karte ustawilem 290/590 normalnie bryka na 250/513 teraz ją wygrzewam musze złapać swoj pułap do BF :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hehe a ja w quaka 3 moge po.pie.r.da.lac na core 344/610 (ti4200) i nic sie nie kopie a zwiche w 3dmaku juz mam przy 335/610 :D :D :D widac opengl jest o wiele stabilniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To testujcie artifact testerem powinno pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Miałem podobny problem z grą BF 1942. Musiałem zniżyć taktowanie karty do 275/575- wtedy było ok. Ta gra jest cholernie wrażliwa na zbyt duży o/c grafy :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 taaaaaa......... A mi teraz zaczeły wyskakiwać białe kropki na bokach tekstur w CounterStrike'u :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...