Skocz do zawartości
Nessay

ZÅ‚ap Artefakta! :>

Rekomendowane odpowiedzi

Siemx

Nie tak dawno podkrecilem karte, Gainward g4 ti 4200 (radiatorki na pamieciach).

300/600

- 3dmark 0 artefaktów 0 zawiechy ponad 11k.

- Wolfenstein i inne gry 0 artefaktów płynna praca.

wogóle nie miałem zadnych problemoof z artefaktami itp do czasu zainstalowania BF1942 - to jest dopiero test dla kompa :)

ustawiłem wszystko na High, rozdzialka 1024x768 no i grałem (na podkreconej karcie) po paru sek pojawily sie biale kropki cos takiego jakby gubił tekstury...

myśle co jest? po paru godzinach namysłu i kombinacji postanowaiłem odtaktowac karte, pomogło nie ma artefaktów.

Tylko i wyłacznie w tej grze mam artefakty - dziwne! :)

Proponuje u Was sprawdzic na tej grze jak wyglonda sprawa z podkręcona karta (hardcorowo) i opisaniu tego w tym topiqu :)

bo jeszcze z taka historią się nie spotkałem :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam ten bol z artefaktami :( Moj radek przechodzi 3dmarka bez artefaktow przy 310/310. Ale w grach nie jest juz tak milo, szczegolnie NFSHP2 w tej grze nawet niewielkie zmiany taktowania pamiatek owocuja artefaktami :? Cos tu nie gra.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mojego brata kumpel na antku 1700Xp 0.18um@2100XP i MSI GF4ti4200@325/620 przeszedł 3d smarka bez artefaktuff i mial wynik chyba jakieś 12500 lub cos kolo tego........

całkiem niezle

a ja na gf3ti200@250/550 i konfigu podanym wyżej mialem 9600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie czasem jak jest karcie za ciepło to lubi w 3dmarku posypac artefaktami a szczegolnie w nature tam jak walnei to juz nic nie widac ..a co ciekwae to tylko czasmi ..a ustawienia karty jak w podpisie ...(radek bez pro !!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie jestem zwolennikiem flashowania biosu ( chcem s;rzedac ta karte)

i sie zastanawiam nad jakims chlodzeniem moze wodne?? :>

narazie karte ustawilem 290/590

normalnie bryka na 250/513

teraz ją wygrzewam musze złapać swoj pułap do BF :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...