LPKorn3324 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ostatnio chciałem zainstalować FIFE 07 i wywala mi się błąd jaki jest na fotce poniżej- nie ma warunków licencji, dam next to wywala taki oto monit. Dodam, że mam Dx 9.0c wersja z października czy z września 06 + najnowsze stery od NV 91.xx Ponadto wczoraj chciałem zainstalować demko Carbona i jest dokładnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Instalator Gry Nie Wykrywa Directx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 niestety ale już w tym pliku mam ''0" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Jest jeszcze jeden sposób na rozwiązanie tego problemu. Na płycie z grą jest katalog DIRECTX. Znajdują się tam pliki DSETUP.DLL oraz DSETUP32.DLL. Skopiuj je do katalogu x:\Windows\System32\ i zastąp istniejące pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 hmm udało mi się rozwiązać ten problem w inny sposób- EA pakuje ostatnio ponoć swoje pliki i tak w demie carbona był plik 0compressed.zip - rozpakowalem go do katalogu gdzie jest .exe odpalający grę i gra działa, pewnie na fifę to też podziała. satoshie- gdyby twój sposób co podałes teraz działał oszczędziło by to nieco czasu pytanie tylko jak podmienie te pliki w win32 to czy czasem win nie zacznie się sypać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaaazzz Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Uruchom instalke w trybie zgodności z win98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 satoshie- gdyby twój sposób co podałes teraz działał oszczędziło by to nieco czasu pytanie tylko jak podmienie te pliki w win32 to czy czasem win nie zacznie się sypać ? Robiłem już tak i Windows się nie sypał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Robiłem już tak i Windows się nie sypał. a ok, to jak pojawi sie jakaś gierka od EA teraz i nadal będę miał ten problem to podmienie te pliczki dzięki za radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...