Skocz do zawartości
3loader

Vide Na żywo Przez Www

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Politechnika poznańska co roku organizuje festiwal robotów, największą jego atrakcją są walki sumo robotów. Tegoroczną edycję przygotowuje mój rok. Ja zajmuję się stroną www i systemem obsługującym rozgrywki robotów. Chciałbym wprowadzić w tym roku kilka innowacji, poza całkowicie nowym systemem weryfikacji on-line, chciałbym wprowadzić możliwość oglądania walk on-line na stronce festiwalu.

Długo googlowałem, jednak nie znalazłem żadnych przydatnych informacji o potrzebnym sofcie i skryptach do stronki, dlatego pytam czy wie ktoś może jak się do tego zabrać? Może jakieś przydatne linki, porady?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

było o tym w w ekspercie - o ile się nie mylę, stawiasz kompa, podłączasz do neta, instalujesz kamerke, piszesz aplikacje która co jakiś czas będzie robiła zrzuty ekranu i ludzie będą je oglądali, wchodząc na konkretny adres (zapewne IP kompa z kamerką)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetny pomysł!! Dzięki !! nie wpadłem na to:) faktycznie prosta sprawa:) wielkie thx

Jak będę miał czas po świętach napisze appsa i przetestuje, jak będzie działać wrzuce na forum może się komuś przyda:)

Edytowane przez 3loader

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takich programów jest na pęczki w necie... no przynajmniej z 10 dziś widziałem na http://www.freewarefiles.com

pawkow nie każdy user komputera musi być od razu programistą :),

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi