3loader Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Witam Politechnika poznańska co roku organizuje festiwal robotów, największą jego atrakcją są walki sumo robotów. Tegoroczną edycję przygotowuje mój rok. Ja zajmuję się stroną www i systemem obsługującym rozgrywki robotów. Chciałbym wprowadzić w tym roku kilka innowacji, poza całkowicie nowym systemem weryfikacji on-line, chciałbym wprowadzić możliwość oglądania walk on-line na stronce festiwalu. Długo googlowałem, jednak nie znalazłem żadnych przydatnych informacji o potrzebnym sofcie i skryptach do stronki, dlatego pytam czy wie ktoś może jak się do tego zabrać? Może jakieś przydatne linki, porady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Kup bieżący numer PHP Solutions - lub napisz aplikację + Applet Java. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3loader Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Kup bieżący numer PHP Solutions - lub napisz aplikację + Applet Java. Php Solutions zaraz oblookam a co do app + applet właśnie nie wiem co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkow Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 było o tym w w ekspercie - o ile się nie mylę, stawiasz kompa, podłączasz do neta, instalujesz kamerke, piszesz aplikacje która co jakiś czas będzie robiła zrzuty ekranu i ludzie będą je oglądali, wchodząc na konkretny adres (zapewne IP kompa z kamerką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3loader Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) świetny pomysł!! Dzięki !! nie wpadłem na to:) faktycznie prosta sprawa:) wielkie thx Jak będę miał czas po świętach napisze appsa i przetestuje, jak będzie działać wrzuce na forum może się komuś przyda:) Edytowane 1 Grudnia 2006 przez 3loader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Do kamery internetowej firmy Creative dostajesz od razu program, który realizuje pomysł, o którym wspomniał pawkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) takich programów jest na pęczki w necie... no przynajmniej z 10 dziś widziałem na http://www.freewarefiles.com pawkow nie każdy user komputera musi być od razu programistą :), Edytowane 1 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...