SPINACZ_ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na Allegro pojawil sie wreszcie Biostar TF TA690G.Cena niestety nie powala, ale może wreszcie pojawi sie w znak.pl lub morele.net w rozsadnej cenie http://www.allegro.pl/item227896231_biosta...lep_poznan.html Bo ochota na ta plyte mnie nie przeszla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tu są już od jakiegoś czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mam taki problem z moją płytą Sorry za niewyraźne zdjęcie, ma ktoś jakiś sposób aby te napisy mi się nie pokazywały tylko normalnie się uruchamiał komp? :? jak na razie uzyskałem stabilne 325HTT a na 330 już mi nie chciało wskoczyć tylko ciągle ten ekran się włącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Już chyba rozwiązałem problem z tym ekranem, pojawia się ona jak jest albo nie dovoltowany chipset lub jak pamięci nie wyrabiają ale mam inne pytanko, gdzie tu dotknąć żeby sprawdzić miernikiem napięcie na CPU? Edytowane 5 Stycznia 2008 przez rafal92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Poszukaj na rebelshavenforum.com... Wywal ten obrazek, bo nic na nim nie widać, tylko forum się rozłazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wystarczy że poczekasz aż się załaduje i jest ok ale i tak go zmienie, bo zastanawiam się, zmieniłem napięcie w biosie na 1,650 a w CPU-Z jest nadal 1,55V Nie wiem czy to normalne ale jak ustawie htt 330 bo tyle jak na razie uzyskałem to np. gdy restartuje kompa to długo wstaje do biosu, wiecie o co mi chodzi? i jeszcze jedno pytanko czy mogę tak na co dzień latać na 3 ghz jak temperatura jest w normie? nic się nie stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Sprawdzałeś na niższym mnożniku procesora czy przeskoczy te 330? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) na 9,5 nie mam co marzyć na 9-ątce to zrobiłem a niżej nie probowałem ogólnie nie próbowałem niżej bo system jest trochę mało stabilny ogólnie i właśnie nad tym pracuje ale co ciekawe to jest że mam dostępny mnożnik 10 ale na nic w ogóle nie próbowałem nawet nie włączałem Edit:Mam jeszcze takie pytanko, czy jest gdzieś mod do mojej płyty żeby mieć na pamięciach 2,4V? ułatwiło by mi to sprawę icon_biggrin3.gif Edit: na stronie podanej przez luk1999 znalazłem mod Vcore ale jak się mierzy napięcie tego nie znalazłem i znalazłem jeszcze moda na Vdimm z tym że też klops bo rev. 1.3 (a taką posiadam) ma zmieniony układ zasilania na pamięci Edytowane 6 Stycznia 2008 przez rafal92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Moze sprobuj zmierzyc na cewkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mam nowy problem, dotyczy tego ekranu co wyżej pokazałem, chodzi mi o ten safe mod, chodzi o to że wczoraj nic nie musiałem ustawiać i na htt 300 bez problemu wstawał a teraz ciągle pokazuje mi się ten ekran nawet przy htt 270 i nie ważne jakie mam ustawienia pamięci i nie chce mi się uruchomić, ma ktoś na to sposób? a może by trzeba jakiś zmodowany bios użyć albo coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaras E21 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) czy ktos z tu obecnych jest mi w stanie powiedzieć czy tforce 6100 na am2 ogarnie tego nowego athlona II ? nie natknąłem się narazie na jakieś nowe biosy ... na stronei producenta ta płyta ogarnia tylko x2 5000+ :/ mało wiarygodna to informacja bo 6000+ zdaje się śmigają normalnie. ma ktoś proca 45Nm na tej płycie ? Edytowane 24 Lipca 2009 przez Jaras E21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...