aldam Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 @SPINACZ A kiedy planowany czas dostawy w znaku i morele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Szukalem w kilku sklepach i lipa.Na dzień dzisiejszy ta plyta jest nieosiagalna.Poszukam gdzies dfi w Rzeszowie,jesli bedzie dostepna to kupie .Mam karte na PCI to chwile pojade.Szkoda bo podoba mi sie ta plyta zajebiscie i napalilem sie na nia. :mur: Ale nie mam wyjscia, bo czas nagli.wyluzuj , odczekaj tydzień - w morele na bank bedą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 polpek dobrze mówisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Też zamawiałem tą płytę już w 2 sklepach i nie ma :mad: oto odpowiedz z morele "Witam, Z przykrością informuję, że na chwilę obecną nie znamy terminu dostawy tej płyty, w związku z czym nie jesteśmy w stanie podać nawet przybliżonej daty ich dostępności w naszej ofercie. Było bardzo duże zainteresowanie tym modelem i w bardzo szybkim tempie sprzedaliśmy wszystko." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Widać, że płytka cieszy się popularnością i pewnie zeszła z magazynów. Trzeba poczekać na nowe dostawy od producenta. Tylko żeby ceny nie podnieśli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Niestety dokladnie taki sam mail z morele dostalem, co napisal kolega wyzej.W znaku tez powiedzieli ze nie wiedza i zaproponowali mi gigusia na tym samym mostku Ati.Ale kosztuje ta plyta 300 wiec podziekowalem.Za tyle to kupie sobie dfi (no moze delikatnie wiecej) Ide dzisiaj na zakupy ( do apollo ).Musze kompa zlozyc do jutra.Mialem nadzieje na Biostara, ale niestety brak czasu mnie zmusil do zmiany. Myslalem ze 1,5 tygodnia czasu to duzo czasu na zlozenie dobrego kompa.Niestety :mur: :mur: Mimo ze masz kase to i tak nie mozesz tego kupic bo nigdzie tego nie ma. P.S. Chcialem kupic Abita KN9, to mi powiedzieli telefonicznie w apollo ze ta plyta juz jest nieosiagalna (nie ma i nie bedzie).Teraz to jus na prawde nie ma co kupic pod AM2 ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 moja płyta kupiona w morele, pochodziła od importra z LITWY. Myślę że nikt z polski nie jest bezpośrednim importrem tych płyt , może popacz na allegro bo kilka dni temu było tam kilka ofert tych płyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 @SPINACZ_ Zagadaj z tym gościem, bo widzę, że wszystkich nie opchnął. http://www.allegro.pl/item198662338_biosta...osc_zabrze.html Tylko cena trochę z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Takiego mail-a dostalem od firmy DeniKomp dnia 14.06.2007: "na chwile obecna plyt glownych brak. nie wiadomo kiedy pojawia sie w hurtowni. jak tylko bedzie jakas pewna data dostawy to wystawimy aukcje ponownie. pozdrawiam Michał " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 ..hmm.. no cóż, najbardziej wnerwia mnie to: http://www.biostar.com.tw/app/en-us/wheretobuy/index.php ale na stronce codziennie coś przybywa - można już nawet wybrać Polskę :D Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 skoro brak biostarow to moze dfi za 285zl z arche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja to czekam na biostara i mam małą prośbę jak ktoś zauważy że gdzieś jest dostępna niech głośno krzyczy :wink: bardzo przypadła mi ta płytka do gustu i myślę, że warto poczekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja to czekam na biostara i mam małą prośbę jak ktoś zauważy że gdzieś jest dostępna niech głośno krzyczy :wink: bardzo przypadła mi ta płytka do gustu i myślę, że warto poczekać :)Widzę, że zrezygnowałeś z c2d. Przy tej różnicy ceny to chyba najrozsądniejsze. Poza tym teraz ta tańsza seria c2d e21.. kręci się po prostu kiepsko. Ja też na 99% kupię tego Biostara i Brisbane :) Taki zestaw wychodzi poniżej 500 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 chłopaki ja zrobiłem lepiej kupiłem biostara i semprona który lata na 2,8ghz bez problemu mi to wystarcza a 2 rdzenie jeszcze nie są mi potrzebne , zresztą w przyszłym tygodniu cała moja stacjonarka idzie do nowego właściciela ponieważ wczoraj kupiłem laptopa , i jednak nie pokaże wam już 400htt na sempronie ( chociaż myślę że to możliwe kwestia biosu lub wyższego mnożnika procesora i ewentualnie lepszy ram) w każdym razie bardzo polecam wszystkim to mobo ponieważ to jest najlepsza płyta jaką miałem co prawda krótko ale jak sprzęt chodzi 24/7 i nie ma z nim żadnych problemów to chyba mogę tak stwierdzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Widzę, że zrezygnowałeś z c2d. Przy tej różnicy ceny to chyba najrozsądniejsze. Poza tym teraz ta tańsza seria c2d e21.. kręci się po prostu kiepsko. Ja też na 99% kupię tego Biostara i Brisbane :) Taki zestaw wychodzi poniżej 500 zł :D Zgadza się po przeanalizowaniu za i przeciw wyszło mi, że jest to lepszy wybór. Do przeciętnego użytku różnica będzie niezauważalna, a jak wiadomo zaoszczędzone $$$ się zawsze przyda. Mam tylko takie pytanie zastanawiam się czy po zakupieniu adaptera Thermalrighta pod Am2 i zastosowaniu chłodzenia typu xp-90/120 rurki nie będą kolidować z ramem w pierwszym slociem, bo jakby nie patrzeć nie za dużo tam miejsca. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez crashone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja niestety nie miałem wyjścia.Kupilem DFI, brisbane 3600 ,2x1gb Kingstone,szajsunga 250 gb i pozyczylem karte x600pro od kumpla.Na razie musi biegac. Żona projektuje w AutoCadzie i to od juz, wiec nie moglem czekac. A szkoda.Juz drugi raz przynierzalem sie do Biostara TForce.Wczesniej mialem kupic 6100 ale w koncu zmuszony bylem kupic lapka bo pracuje w delegacjach, teraz jak chcialem kupic to go nie ma. Moze za trzecim razem sie uda. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mam tylko takie pytanie zastanawiam się czy po zakupieniu adaptera Thermalrighta pod Am2 i zastosowaniu chłodzenia typu xp-90/120 rurki nie będą kolidować z ramem w pierwszym slociem, bo jakby nie patrzeć nie za dużo tam miejsca.Ja mam zamiar używać pasywnego chłodzenia. Chciałbym ninję ale chyba nie wejdzie wiec kupie Thermalright Ultra-120 eXtreme http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=232715 jest dość wąski wiec powinien wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ponownie znalazł ktoś może sklep, gdzie biostar jest dostępny? Minął w sumie tydzień i brak dostaw w morele :( Mam nadzieję, że płyta jest jeszcze gdzieś dostępna. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez crashone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam ponownie znalazł ktoś może sklep, gdzie biostar jest dostępny? Minął w sumie tydzień i brak dostaw w morele :( Mam nadzieję, że płyta jest jeszcze gdzieś dostępna.Ciekawe kto jest dostawcą na PL tej płytki. Można by powysyłać trochę maili i zmobilizować do szybszych dostaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ciekawe kto jest dostawcą na PL tej płytki. Można by powysyłać trochę maili i zmobilizować do szybszych dostaw. hmm... w sumie dostałem 3 maile z różnych sklepów, że płyta jest nieosiągalna i prawdopodobnie nie wróci na półki sklepowe :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) hmm... w sumie dostałem 3 maile z różnych sklepów, że płyta jest nieosiągalna i prawdopodobnie nie wróci na półki sklepowe :mur: no to mnie pocieszyłeś, bo już miałem cfg ustalony ;/ EDIT tu jest TA690G :) http://microsklep.pl/szczegoly.php?id_produkty=14711 Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 w znaku chyba jest ... co do microsklepu, to cena = 0 zł , więc chyba nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 http://ebiznes.yamo.pl/?option=com_product...productId=32156 może u nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 a co ona bezcenna :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 a co ona bezcenna :D ? pewnie trzeba się zalogować mam nadzieję że w sierpniu będzie można ją jeszcze kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 a ja mam nadzieję, że ją dorwę w pierwszym tygodniu wakacji, bo nie mogę już czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Poluje na nią od kiedy aldam mi o niej wspomniał, mail z morele "Witam, Niestety, z informacji które posiadamy ta płyta nie powróci już na sklepowe półki:(" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 nie powiem, żeby mi się to podobało :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) http://ebiznes.yamo.pl/?option=com_product...productId=32156 może u nich? Właśnie do nich pisałem, są na stanie, cena - jak za darmo (~210zł), jeden minus sprzedają wyłącznie dla firm :cry: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez crashone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 mój Tata ma firmę, obojętnie czym się zajmuje :> ?? I jaka dokładnie cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...