Popixs Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 musialem skasowac milenium (format), potem na czysto zainstalowalem 2000 ale ciagle mam klopoty z fpsami, w cs musze grac w gl, bo ja wlacze d3d to 1 fps... :( zainstalowalem najnowsze sterowniki ze strony nvidii - 41.09- ale to nie dalo za duzo, zainstalowalem dx 9.. moze w tym problem? eraz instaluje viapack czy cos tam do plyty, bo moze to tego wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 viapack powinienes zainstalowac jako jedna z pierwszych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Cytat eraz instaluje viapack czy cos tam do plyty, bo moze to tego wina. to na 100% tego wina. do płyt opartych na via to podstawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Cytat Cytat eraz instaluje viapack czy cos tam do plyty, bo moze to tego wina. to na 100% tego wina. do płyt opartych na via to podstawa Ale bez tego tez dzialaja, i to wcale niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 to wyjasnijcie mi czemu w w opengl to jakos idzie w miare gites, ale co do direct 3d to 1 fpsto wyjasnijcie mi czemu w w opengl to jakos idzie w miare gites, ale co do direct 3d to 1 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wez sformatuj ten win 2000 a zainstaluj xp.. jezeli zalezy Ci na stabilnosci .... win 2000 jest tylko do pracy nie do grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 NIESTETY CHYBA JESTEM ZMUSZONY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 aha.. jeszcze jedno.. jaki masz sprzet?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ok zmienilem winde, teraz przeczytajcie moj nastepny topic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...