barno78 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Witam a mianowice prosze was o pomoc kupiłem wczoraj komputer Pentium 4 coreduo2 z karta graficzna ati x1300 pro , z dziwnym chłodzenie zajluje drugi slot , zainstalowałem sterowniki standardowe pozniej znalazłem nowsze wersjie 6.9 naj nowszy dirext 9 z wrzesnia bodajze , i co zainstaluje gre włączam ja i resetuje sie co 2 minuty prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 po 1 primo temat powinien być założony tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=23 po 2 primo masz bardzo ciekawy procesor Pentium 4 coreduo2albo P4 albo Core2Duo a nie P4 coreduo2 po 3 primo jaka jest reszta sprzętu bo narazie możemy powróżyć z fusów albo kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...