MarK Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no i mam dylemat, lepiej kupic nowy procek (AXP 1700+ 0.13) czy tez dokupic kostke 256 ram (SDR 133mhz), zeby bylo 512 :?: :?: :?: z gory thx za info :wink: moj konfig w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Proc 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Po przemysleniu, i poparciu sie wszystkimi za i przeciw, musze stwierdzic ze Xp 1700+ 0,13u B0 JUIHB byłby najlepszy:8) POzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 2:0 dla procka jedzmy dalej........ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Procek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 3:0 dla proca, sdr'ów się nie opłaca kupować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wymien CPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jak pytanie byłoby ddr vs proc to by mozna myslec. Zakup sdram jest kompletnie bez sensu. Bierz proca a nastepna inwestycja to ddr, a pozniej mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja radze poczekac i kupic razem mobo(np. moj epox) + cpu(np. AXP 1700+ JIUHB ) + ddr (np. Kingstone 400 ). Wiem ze wydasz na to duzo kasy ale na bank bedzie wtedy duzy skok!!! Oraz gwarancje super podkrecania ) Teraz jak wymienisz tylko CPU to tez bedziez zadowolony ale duzo na tej plyciez antka nie wyciagniesz.... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Proc tylko i wyłącznie, po co ci dziś się pakować jeszcze w ram sdr ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja bym bral procka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 procek na 300% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 proc i chyba naawet nie ma watpliwosci co do tego wyboru ..a płyte postaraj sie sprzedac i kupic cos nopwego ..ja maiłęm podobny dylemat proc czy płyta ..staneło na proca a płyta za 2 tygodnie wymienie na jakiegos epoxa tylo ze nei wiem jakiego http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=253488#253488 i bedzie maxymalne o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 bierz procek... te dwie rzeczy nie sa nawet w porownywalnych cenach... a MOBO tez przydalo by Ci sie zmienic bo nie skorzystasz z dobrodziejstw AXP 1700 0,13 B0... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a ja bym się troche zastanowil dajmy przykląd unreal 2 wymagania zalecane proc 1.3ghz (czyli w sam raz) grafa gf3/r200/ (j/w) ram 382 (hmm) taka gra jak unreal ktora jest bardziej "pamiecio żerna" niz "procesoro żerna" myśle ze bedzie szybciej chodzi z wieksza iloscia ramu niz szybszym procesorze moze i benchmark ut2 wskazywal by na proca to przyjemnosc z gry bedzie wieksza gdy gra ci spowolni przy rozrubie do 15-20fps niz 2sec swap w dysku co jakis czas.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 tylko jeden problem spuzniles się z tym ramem jeszcze 2 tygodnie temu bys kupil gigabajt ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Kup tego proca, pozatym przesiądz się na DDR'y to zobaczysz jakiego kopa komp dostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 i jeszcze jedna sprawa Xp i Sdr jeszcze na k7s5a bad idea :( sam i w cale tu nie najeżdżam na sis'a (sam mam :twisted: ) ale taka jest smutna prawda, a jak wiadomo ramu nigdy za wiele , reasumując jak nie zalezy ci na wynikach w becnchmarkach , tylko na tym zeby ci gry dobrze chodzily to proponuje mimo wszystko Ram .. bo do starszych gierek (czyt. od rtcw w dol) taki procek zupelnei wystarczy.... a nowsze gry ut200< nie będą ci juz swapowac... IMHO ® © ;) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja bymn bral MoBo. Nie massz wyjscia. Po co ci taki proc jak i tak go niepuscisz na 166MHz bo ci padnie PCI i AGP ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 procek duron to juz historia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 duron to kicha miałem taki i wymieniłem go na 1700+<0,18>i to jest dopiero ogromny skok wydajnosci.w ramy nie opłaca ci sie pakowac i to jeszcze w sdram-które i tak juz sa przezytkiem pozdr. :) kup proca 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 no i juz wszystko wyjasnione :D Wiadomo, kup athlonka :Dno i juz wszystko wyjasnione :D Wiadomo, kup athlonka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 thx chlopaki za pomoc :D no to w ta sobote zmienie sobie podpis :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zakup sdramu jest zupelnie bezsensu a zwazajac na ich obecne ceny 160 pln za 256 mb noname 8O 8O podczas gdy 256 ddr333 kosztuje 200 :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 prca bier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...