Skocz do zawartości
MarK

w co lepiej zainwestowac....

Rekomendowane odpowiedzi

ja radze poczekac i kupic razem mobo(np. moj epox) + cpu(np. AXP 1700+ JIUHB ) + ddr (np. Kingstone 400 ). Wiem ze wydasz na to duzo kasy ale na bank bedzie wtedy duzy skok!!! Oraz gwarancje super podkrecania )

Teraz jak wymienisz tylko CPU to tez bedziez zadowolony ale duzo na tej plyciez antka nie wyciagniesz.... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proc i chyba naawet nie ma watpliwosci co do tego wyboru ..a płyte postaraj sie sprzedac i kupic cos nopwego ..ja maiłęm podobny dylemat proc czy płyta ..staneło na proca a płyta za 2 tygodnie wymienie na jakiegos epoxa tylo ze nei wiem jakiego http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=253488#253488 i bedzie maxymalne o/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym się troche zastanowil dajmy przykląd unreal 2 wymagania zalecane

proc 1.3ghz (czyli w sam raz)

grafa gf3/r200/ (j/w)

ram 382 (hmm)

taka gra jak unreal ktora jest bardziej "pamiecio żerna" niz "procesoro żerna" myśle ze bedzie szybciej chodzi z wieksza iloscia ramu niz szybszym procesorze moze i benchmark ut2 wskazywal by na proca to przyjemnosc z gry bedzie wieksza gdy gra ci spowolni przy rozrubie do 15-20fps niz 2sec swap w dysku co jakis czas..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze jedna sprawa Xp i Sdr jeszcze na k7s5a bad idea :( sam

i w cale tu nie najeżdżam na sis'a (sam mam :twisted: ) ale taka jest smutna prawda, a jak wiadomo ramu nigdy za wiele , reasumując jak nie zalezy ci na wynikach w becnchmarkach , tylko na tym zeby ci gry dobrze chodzily to proponuje mimo wszystko Ram .. bo do starszych gierek (czyt. od rtcw w dol) taki procek zupelnei wystarczy.... a nowsze gry ut200< nie będą ci juz swapowac...

IMHO ® © ;) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...