daniel_konio Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 witam, mam nastepujacy problem, otoz gdy podlacze mikrofon pod rozowe wejscie w karcie muzycznej (sb live!) owszem mikrofon dziala ale nie tak jak trzeba. Gdy cos mowie to slychac to co mowie w glosnikach (a raczej tak nie powinno byc, no chyba ze jestem gdzies na koncercie ;)), gdy chce rozmawiac z kims np. przez skype'a to nie moge, bo ja slysze w glosnikach co mowie a moj rozmowca nie. W sterownikach mam wszystko dobrze, kiedys na takich ustawieniach mikrofon smigal dobrze a teraz :/ spotkaliscie sie moze z takim problemem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 1. Twoj problem nazywa sie: pogłos lub sprzężenie. Scisz mikrofon lub glosniki, powinno pomoc. Dobrym rozwiazaniem bedzie zakup sluchawek z mikrofonem lub nowy mikrofon. 2. W opcjach glosnosci zaznacz: sterowniki zaawansowane, pod suwakiem mikrofonu pojawi sie button "zaawansowane", kliknij i zobacz czy masz zaznaczone: Mic 20dB lub Mic boost, jesli tak to odznacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a może po prostu wycisz mikrofon w mixerze dzwięku? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...