_kuba Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Od dłuzszego czasu przymierzam sie do zalorzenia WC. Nie mam zielonego pojęcia co mogloby sie dobrze sprawdzic na mojej platformie :) Sempron 64 s754 no IHS DFI Infinity NF4X reszta chyba juz nie wazna :P wszystko siedzi w chieftec'u dragonie medium, przestrzen jest duza do wykorzystania i dobrze by było zmiescic wszystko w srodku ale nie jest to konieczne jesli chlodzniczka bedzie na górze obudowy to tez bedzie ok ;) nie wiem za bardzo jaki tani (moze byc uzywany) bloczek bylby dobry na mojego cpu i mobo tak zeby o nic nie zachaczało ani nie przeszkadzało w przyszłosci planuje takze rozbudowe o blok na NB i karcie graf. jesli byscie mogli to poradźcie na co warto zwrocic uwage donbierajac elementy ;) fajnie byloby miec wszedzie złązcki skręcane SM najlepiej 10. priorytetem jest wydajnosc i cena cisza nie tak bardzo, aktualnie mam pentagram 100cu puszczonego na full, wyjca na karcie graf oraz na chipsecie : :mur: ktory sie kreci z predkoscia 7k obr :lol: aha cena ok 150zł +/- zaznaczam ze narazie chce tylko blok na cpu w nastepnym miesiacu bede myslal o NB bądź GPU aha i najlepiej byloby z pompka niezatapialną i bez reza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) za 150zl to raczej nie kupisz WC , no chyba że CPC albo jakies stare homemade na allegro... Imo, za te pieniądze to kup sobie ninje(tylko uważaj jak masz no ihs,żeby nie ukruszyć) i daj spokój z WC... aha i w temacie popraw bo masz piersze a nie tak jak byc powinno pierwsze... Edytowane 29 Października 2006 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) http://allegro.pl/item136001440_doskonaly_...aw_wc_bcm_.html http://allegro.pl/item136416804_pare_grato...wc_okazja_.html Licytuj, dobre części oraz niezła cena. Edytowane 29 Października 2006 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 hmmmmm a powiedzmy gdybym dorwał jakis bloczek za 50zł + pompka atman ok 55 z przesylka do tego kadet do wyczyszczenia ok 30zł + weze i jakies tam [ciach!]łki to moze i bym sie zmiescił w 150zł ;) np. cos takiego http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=ever albo abadon http://mcs.pc.pl/produkt1060.html albo dozbierac do jakiegos homemadowego bloku :P typu prison co o tym myslicie ? z czasem bede zmienial podzespoły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 abadon, bloki.pl odpusc sobie ta aukcja z prisonem bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) na cpu - prison laser/cube misia pompka - atman 304/305 chłodnica - zagadaj do benita - ma potężną chłodnica za niedużą cene (o ile jeszcze jej komuś nie sprzedał ;)) a jeżeli jej nie ma - kadecik/rekord (rekord będzie lepszy, bo jest węższy, a dłuższy - więc ładnie ci na dach wejdzie.... i wszystko ładnie w środku będziesz mógł zamknąć... I zestawik pięknie ci schłodzi sempronka... później bloczek na dfi od misia, na gpu abadona co do złączek... powiem tylko że ja tam wole choinki NK12 i na nie naciągnięte cellfasty 10/13... miałem złaczki skręcane, ale paskudnie węże się przy nich skręcały :/ ja ze swoim kiblem zmieściłem sie w 100zł ;) Edytowane 29 Października 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 na pierwsze wc bloki.pl bedzie dobre moim zdaniem,tamten prison na fotkach do gruntownego czysczenia ,chlodnica pewnie tez,wezyki do wymiany,z pompką tez pewnie kiepsko ,nie dziwie sie ze ktos sprzedaje ten zestaw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 blok z allegro. jakis prison, cube, x2p, frost za ~50zł. Troche pozczekasz a sie na pewno trafi .... pompa atman, lub podobna jakaś akwariówka przerobiona na inline. chłodnica, np jakiś bix/bip2 za 100zł [również z allegro]. + wentyle. i bedzie śmigać. i jest 200zł. wiec cena znośna. i wc niczego sobie. ta aukcja z prisonem - blok troche brudny :wink:. ale cilit potrafi dużo i bedzie jak nówka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Od dłuzszego czasu przymierzam sie do zalorzenia WC. Nie mam zielonego pojęcia co mogloby sie dobrze sprawdzic na mojej platformie :) Sempron 64 s754 no IHS DFI Infinity NF4X reszta chyba juz nie wazna :P wszystko siedzi w chieftec'u dragonie medium, przestrzen jest duza do wykorzystania i dobrze by było zmiescic wszystko w srodku ale nie jest to konieczne jesli chlodzniczka bedzie na górze obudowy to tez bedzie ok ;) nie wiem za bardzo jaki tani (moze byc uzywany) bloczek bylby dobry na mojego cpu i mobo tak zeby o nic nie zachaczało ani nie przeszkadzało w przyszłosci planuje takze rozbudowe o blok na NB i karcie graf. jesli byscie mogli to poradźcie na co warto zwrocic uwage donbierajac elementy ;) fajnie byloby miec wszedzie złązcki skręcane SM najlepiej 10. priorytetem jest wydajnosc i cena cisza nie tak bardzo, aktualnie mam pentagram 100cu puszczonego na full, wyjca na karcie graf oraz na chipsecie : :mur: ktory sie kreci z predkoscia 7k obr :lol: aha cena ok 150zł +/- zaznaczam ze narazie chce tylko blok na cpu w nastepnym miesiacu bede myslal o NB bądź GPU aha i najlepiej byloby z pompka niezatapialną i bez reza aha, a czytales PORADNIK ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 części nie kupuj- z przesyłka za drogo wyjdzie, nieraz po allegro krążą zestawy po 150pln jakis prisonek na cpu, bip1 oraz atman @ inline- poczukuj takiego czeagos a bedzie najtaniej i najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Za 150 najtaniej wyjdzie zestawik. Im brudniejszy i bardziej poodbarwiana plexa tym lepszy za dana cene wylicytujesz :) Prawie wszyscy na allegro kieruja sie wygladem wystawianych przedmiotow (cos jak przy wyborze kobiet :lol: ). A sa srodki czyszczace ktore moga zrobic cuda (z czesciami do wc :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=139821055 Tylko brać póki jeszcze jest !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Fajny bloczek na cpu tam jest. To wave pit'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 noo _kuba nie śpij, kupuj bo ucieknie !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Fajny bloczek na cpu tam jest. To wave pit'a? tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 wydajny on jest bo inc o nim nie słyszdałem ?? sorry za ot :] _kuba kupiłeś już czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 AFAIR ryba pisał, że 1-2 stopnie gorszy od PX'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 powiem tak :P nagrzewke juz prawie mam (tylko odebrac) :P bedzie to polonez za grosze ;) pompka atman 201 i tu pytanie czy tak jak modele 304/305/306 da rade ją przerobic na inline ? bloczek sie zobaczy jak fundusze pozwolą jak wszystko pojdzie tak jak planuje to chyba bede mial najbardziej niskobudzetowe WC na tym forum :P :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 hmmm victor89 wydał 105zł na wuce :) staraj się :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 I złe jest? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...