regaciarz Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ponawiam swoje pytanie :P w gre wchodzą asus a8n5x msi k8n neo4-f asus a8r-mvp lub coś innego (ok. 330zł) extremalne oc jest mi zbedne, ważne tylko aby jakieś było :D zależy mi głównie na stabilności i wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) DFI RS 482 lub asrock dual sataII/vsata, a jak z tych to imo asus a8n5x. Edytowane 29 Października 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Z tych to A8n5x, jesli chodzi o OC to sam mam i 2500-2600 to max :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 mam althona 3500+ wiec narazie nie musiałbym go pokręcac, szukam czegoś dostępnego, jest jeszcze asus a8v-e se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) za ta kase mozna pokusic sie na DFI Infinity na nForce 4, zawsze gdy zachce Ci sie OC to bedziesz mial do tego odpowiednia mobo :) o ASRockach zapomni bo juz ich nie ma nigdzie... chyba, ze lubisz przeplacac bo na alegro jak sa to cena podchodzi pod 300 zl co do DFI RS 482, to imo nie jest to najlepszy wybor poniewaz ta mobo ostatnio podrozala i kosztuje tyle samo co DFI Infinity na nForce... mowic, ktore mobo jest lepsze chyba nie musze (aha no i ten DFI na ATi posiada strasznie wolne USB ;/) z tych co podales to propozycja nr 1 Edytowane 29 Października 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.TwiG_ Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 http://allegro.pl/item137381984_asus_a8ne_fms_polecam_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 http://allegro.pl/item137381984_asus_a8ne_fms_polecam_.htmltego gów*a nawet za darmo nie chce, kupiułem na allegro od zubrzycki, dostałem jedna sztukę poważnie uszkodzoną (nie chciała wogóle wstac) odesłałem na reklamacje i dostałem następną płytę, w której nie działał lan. W biosie nie ma żadnych funkcji oc , była bardzo stabilna, ale i ta poszła na reklamacje, zarządałem zwrotu pieniędzy (dziś ma przelac na konto) asus pc probe nawet nie wykrywał, że mam asusa w kompie :P żaden program od asusa nie chciał działac, bo te płyty robione są przez fujitsu-siemens (przynajmniej bios) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 asus a8n5x ma port com ?? (wiem, że głupie pytanie, ale dla mnie to ma znaczenie :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Niestety nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 http://allegro.pl/item138027212_okazja_now...39_gw_wawa.html Lool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a w pudełku jest śledź z portem com ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 A możesz napisać po co ci ten COM jest tak bardzo potrzebny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 http://allegro.pl/item138027212_okazja_now...39_gw_wawa.html Lool Ten użytkownik na forum ma złą opinie z tego co kojarzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) mam pare kabelków pod com od komórek i troche sobie dorabiam przesoftowując telefony kolegom ;) jak nie będzie to se kupie słedzia na allegro za 2 zł + 6 wysyłka ;) Edytowane 31 Października 2006 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ten użytkownik na forum ma złą opinie z tego co kojarzę.Jeżlei 68 komentarzy bez jednego negatywa i neutrala to dla Ciebie zła opinja to chyba coś z tobą nie tak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jeżlei 68 komentarzy bez jednego negatywa i neutrala to dla Ciebie zła opinja to chyba coś z tobą nie tak ... Napisal na forum... PL4Y3R, czy jak go tam zwali, jest stalym bywalcem bananowej listy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...