Pageup Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 daruj sobie pisanie o napieciach z programow...rownie dobrze moglbys je z fusow wyczytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak z głośnościa tego amacroxa pod obciążeniem? Np w porównaniu do tagana u01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Tagan cichszy ,ale to oczywiste icon_smile3.gif ,ten jak dla mnie wystarczająco cichy,nie szumi ani nic,tylko lekkie terkotanie jak sie przyłoży ucho,w zamknietej budzie nie powinieneś nic usłyszeć,ja mam kompa na biurku,i żaden z moich wentyli nie jest cichszy icon_smile3.gif,na szczęście na dniach wc icon_smile3.gif EDIT : Jaki żal,siedziałem nad recenzją wczoraj 4h i wszystko zniknelo :| mialem wszystko tak fajnie opisane...wszystko po prostu od instrukcji po grill,poprzez kable opakowanie,obudowe,bebechy,wentyl,oploty,wtyczki,linie zasilajace,normy jakie spełnia zasilacz,no po prostu wszystko...zniknelo :| zostaloby mi tylko wstawic fotki i pomierzyć napiecia miernikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Tagan cichszy ,ale to oczywiste icon_smile3.gif ,ten jak dla mnie wystarczająco cichy,nie szumi ani nic,tylko lekkie terkotanie jak sie przyłoży ucho,w zamknietej budzie nie powinieneś nic usłyszeć,ja mam kompa na biurku,i żaden z moich wentyli nie jest cichszy icon_smile3.gif,na szczęście na dniach wc icon_smile3.gif EDIT : Jaki żal,siedziałem nad recenzją wczoraj 4h i wszystko zniknelo :| mialem wszystko tak fajnie opisane...wszystko po prostu od instrukcji po grill,poprzez kable opakowanie,obudowe,bebechy,wentyl,oploty,wtyczki,linie zasilajace,normy jakie spełnia zasilacz,no po prostu wszystko...zniknelo :| zostaloby mi tylko wstawic fotki i pomierzyć napiecia miernikiem... A gdzie ta recenzja miałaby się pojawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 na pimpmycase.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Tagan cichszy ,ale to oczywiste icon_smile3.gif ,ten jak dla mnie wystarczająco cichy,nie szumi ani nic,tylko lekkie terkotanie jak sie przyłoży ucho,w zamknietej budzie nie powinieneś nic usłyszeć,ja mam kompa na biurku,i żaden z moich wentyli nie jest cichszy icon_smile3.gif,na szczęście na dniach wc icon_smile3.gif EDIT : Jaki żal,siedziałem nad recenzją wczoraj 4h i wszystko zniknelo :| mialem wszystko tak fajnie opisane...wszystko po prostu od instrukcji po grill,poprzez kable opakowanie,obudowe,bebechy,wentyl,oploty,wtyczki,linie zasilajace,normy jakie spełnia zasilacz,no po prostu wszystko...zniknelo :| zostaloby mi tylko wstawic fotki i pomierzyć napiecia miernikiem... Jak zniknęło ?? pliki nie mogą sobie tak znikać :lol2: może skasowałeś przez przypadek ?? jak tak, to możesz użyć jakiegoś programu to odzyskiwania usuniętych plików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 wiesz ja sie na kompach znam,pisalem tekst i zostal sam wstep i reszty nie ma.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...