rafal. Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Witam :)) chce kupic przejsciowke ktora umozliwi mi poprawna prace karty graficznej radeon x800gto moje pytanie brzmi: gdzie moge qpic takowa przejsciowke , na allegro nie znalazlem, w moim miescie w komputerowym pan powiedzial , ze nie ma pojecia o co mi chodzi :PP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 no jak nie ma na allegro to musisz szukac w sklepach w twoim miescie, polecam komisy ;), ew . ZRÓB TO SAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal. Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 a znasz adres stron na ktorych sa artykuly jak zrobic;) badz sam wiesz i moglbys przedstawic to w paru zdaniach;)) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Witam :)) chce kupic przejsciowke ktora umozliwi mi poprawna prace karty graficznej radeon x800gto moje pytanie brzmi: gdzie moge qpic takowa przejsciowke , na allegro nie znalazlem, w moim miescie w komputerowym pan powiedzial , ze nie ma pojecia o co mi chodzi :PP ;) To chyba TO czego szukasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...