mmic Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Witam, Zasiłka Tagan 430W - U15. (Nie przemyślałem chyba trochę tego zakupu...) :lol: Ten kuriozalny zasilacz... wtłacza ciepłe powietrze do środka obudowy! Jak zmienic mu kierunek przepływu powietrza? Jest jakis mod? :) Może ktoś ma jakiś pomysł!? Jak sobie poradziliście z tym problemem? (Czy po prostu nikt ich nie kupuje, bo wszyscy wiedzą, że wdmuciach!e?) Easy Conn tak ma? A może tylko model U15? :) Może coś źle podłączyłem... Albo jest uszkodzony... :rolleyes: Proszę o pomoc! Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Czy jesteś do konca pewien tego co piszesz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie wyciąga powietrze z budy. Jak przyłożę rękę do tylnego panelu zasilacza to czuć, że wieje. Może masz odwrotnie zamontowany wiatrak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 U mnie tez wieje na zewnatrz. Albo cos pomerdales, albo jakims dziwnym trafem masz odwrotnie wiatrak wlozony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 ale smianie :) u mnie tez wyciaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 pewnie zrobil jakiegos moda i odwrotnie zamatowal zasilke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 wielkie ale :) Każdy wie jak montuje sie zasilacz - wentylatorem do ścianki obudowy. Może mmic przykręcił zasilacz w miejsce wentylatora 120mm w obudowie :) A teraz na poważnie - mod który rozwiązuje problem to odwrócenie wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No nieee.......trzymajcie mnie bo spadnę z krzesła. uuuuuuuuuehehe Mistrzuniu....normalnie asior jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 normalnie ASS. Mam ten zasilacz wersje 430 i wieje na zewnątrz ale takie rzeczy to tylko w erze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmic Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 OK :) Chciałem się upewnić... Czyli u mnie tez wieje na zewnątrz... ;) (Mam otwartą obudowę więc na zewnątrz póki co słabo wieje). Jednak po przyłożeniu ręki do zasiłki, od spodu - tam, gdzie ten wentyl się kręci - czuć wyraźnie, że zawiewa do srodka... Ale to łopatki tylko zawirowują powietrze. Stąd to wrażenie. Sam wiatrak kręci się w dobrą stronę i wciąga powietrze do środka. Dzięki za czujność i odpowiedzi! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Najprostsza metoda na sprawdzenie kierunku przeplywu powietrza jest wziecie kartki papieru i zobaczenie, jak sie zachowuje po zblizeniu jej do kratki wentylacyjnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...