Dziuby Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Wyskakuje mi takie okienko http://img139.imageshack.us/my.php?image=nowy4nw1.jpg Co się dzieje tam jest mój adres IP. :mur: :mur: :mur: Zaznaczam, że okno wyskakuje nawet przy akceptacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mialem tak czasami w starszej wersji Nortona, nic szczegolnego sie nie dzieje. Wiec ja bym olal sprawe, windows pewnie cos miesza ;) Ale pewnie ktos bardziej obeznany w temacie odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Pozbądź się Nortona- poważnie. Spowalnia system i generalnie ma gorszą skuteczność od konkurencji. Edytowane 31 Października 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A co polecasz w zamian? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Kerio Personal Firewall (ostatnia darmowa wersja) + Avira Antivir Personal. Taki duet pociagnia nawet na starszych configach. Jest skuteczny i przede wszystkim darmowy, a wiec legalny ;] Edytowane 31 Października 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Zmiast kerio outpost inne firewalle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 A ja używam tylko Avasta i jest OK ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Kerio Personal Firewall (ostatnia darmowa wersja) + Avira Antivir Personal. Taki duet pociagnia nawet na starszych configach. Jest skuteczny i przede wszystkim darmowy, a wiec legalny ;] To jest to http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Zamiast tago NIS radził bym Kerio PF 2.1.5 ( http://www.idg.pl/ftp/download/pc_1252/ker....1.5-en-win.exe ), a antywirus może darmowy Avast?? Kerio 2.1.5 jest dużo lepszy od tych wersji firmowanych przez Sunbelt. Edytowane 31 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...