marek123 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 słuchajcie kumpel poprosił mnie żebym znalazł mu jakiegoś procka do 300 zł.(ten co miał spalił mu się) niestety nie wiem dokładnie jak to jest płyta główna wiem tyle że ten procek co się spalił był to Duron 1.2Ghz proszę o pomoc w wyborze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No to radze dowiedzieć się co to za płyta - bo wróżek tu nie ma, a lepiej nie strzelać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 plyta? zapewn pod socket A chyba sie wrozek znalazł :P do 300pln moze wyrwiesz batrona 2500+ bardzo fajny procek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Kvaz nie rozpedzaj sie, a co jak ma plyte na KT133 (bez A)? tez polecisz tego Bartona? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 więc wiem tyle że ma socket 462 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ale tu chodzi bardziej o to na jakim chpsecie zrobiona jest plyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 duron 1200 jest wykonany w technologi 0,18m a jak powszechnie wiadomo na soc A jest wiecej prockow wykonanych w 0,13m a jego plyta moze nie obslugiwac takowych proponuje zeby kupil sobie jakiegos podobnego durona i zaczal zbierac kase na nowsza posdtawke bo pchanie na sile w te 300 zl moim zdaniem bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Na moje lewe oko z prawej strony to wydaje mi sie ze za 300zl to mozna sie zaopatrzyc w s754 <_< chyba ze ten twoj kolega ma jeszcze sdram to bedzie problem :mur: i zostaje tylko s.A z sd? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 IMO strata pieniędzy. Niech odłoży na nowszą podstawkę (939,AM2) i zakupi A64 3000+. Może mu się trafi ładna seria i go wykręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 kumplowi głównie zależy na tym żeby komp chodził O/C nie interesuje go a mam tylko 300 zł. które chce przenaczyć na procesor jak możecie to dajcie kilka waszych propozycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie warto! lepiej kupic Gigabyte k8ns i sempa 2500/2600/2800 :) i ciutke mu go@ jeszcze powinno zostac z 30zl z tych 300 jak nie wiecej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 ja za 320zl kuupilem athlona 3k boxa jeszcze 2lata gwary i asusa k8n 1,5roku gwary a wszystko wyglada pieknie wiem ze daloby sie taniej ale akurat potrzebny byl takowy zestaw i ten wydall sie optymalny bowiem ten asus to jedna z lepszych plyt pod soc 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Przetłumacz swojemu koledze że teraz nie kupi żadnego procka zamiast tego Durona i niech lepiej te 300zł przeznaczy na to co koledzy tu zaproponowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 ok to go przekonam czyli radzicie żeby kupi sobie nową płytkę i do tego procka i tak wyjdzie do 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 ok to go przekonam czyli radzicie żeby kupi sobie nową płytkę i do tego procka i tak wyjdzie do 300zł. Raczej do 500zł ;) A64 3000+ można dorwać już za 240 zł może i taniej. Jakieś mobo np Asus A8N5X ok 250 o ile znajdziesz ;) http://www.allegro.pl/item139703108_asus_a...amd_poznan.html Została godzina do zakończenia aukcji ;) Ja bym wziął ale po ostatnich przejściach z Allegro nie kupuje już tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Bez gwary - troche ryzyko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 niekoniecznie z gwarancja tez mozna dostac ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Nie mow hop - ostatnio przejrzalem sporo sklepow i z dostepnoscia tego Asusa wcale nie jest tak rozowo. W Komsadzie powiedzieli mi wrecz, ze brak u dystrybutora. Ja swojego A8N5X zakupilem za 287zl (znak.pl). Troche wiecej niz moglbym wynalezc w sieci, ale pod reka i dostepna od zaraz - co w sklepach online nie jest takie oczywiste. Szczegolnie, ze jak sie do 250zl doliczy 20 - 30zl na kuriera (preferuje platnosc za pobraniem), to roznica sie robi niezbyt wielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Raczej do 500zł ;) A64 3000+ można dorwać już za 240 zł może i taniej. Jakieś mobo np Asus A8N5X ok 250 o ile znajdziesz ;) http://www.allegro.pl/item139703108_asus_a...amd_poznan.html Została godzina do zakończenia aukcji ;) Ja bym wziął ale po ostatnich przejściach z Allegro nie kupuje już tam ;) Wyraznie pisal ze ma 300zl. Na poczatek dowiedz sie jakie twoj kolega ma pamieci. Jesli ma DDR to kup na allegro GB K8NS (powinno byc 130zl na allegro) + Semprona 2,6 lub 2,8. http://allegro.pl/item138891415_ga_k8ns_nf...gwarancja_.html albo cos takiego. Jesli nie ma DDR niech sprzeda to co ma za tyle ile sie da i kupi jakas kosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...