maly86 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Witam! Pisalem juz w oprogramowaniach (sory za to, dla moderow :>), ale tam nici wiedzi i odpowiedzi na moje pytanie... Mam problem. A mianowicie, dogrywam sobie na DVD zdjecia. Plyta 4,7 GB, mialem sporo folderow, z weekendow, i zawsze po weekendzie sobie dogrywalem kolejne foldery. Byla to moja jedyna kopia... No i dogralem sobie folder z ostatniego weekendu, i [gluteus maximus] zbita, a to poniewaz 5 komputerow nie widzi nic na plycie - tak jak by byla pusta... Bylem w komputerowym zpytac sie o porade i powiedzieli mi, ze moze to byc wina, iz nadpisalem sesje. I teraz pytanie do Was, jak odzysakc dane? Przeciez musza byc dalej na plycie po prostu, plyta zostala dogrn, i do tego to jest R, a nie RW, takze czekam na rozsadne rozwiazanie z Waszej strony... Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Za pomocą Nero dogrywałeś?? Możliwe że przez przypadek zaznaczyłeś żeby utworzył zupełnie nową sesję. Sproboj w Nero wybrać kontynuowanie sesji. Wtedy powinien ci pokazać na szaro to co powinno być na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Za pomocą Nero dogrywałeś?? Możliwe że przez przypadek zaznaczyłeś żeby utworzył zupełnie nową sesję. Sproboj w Nero wybrać kontynuowanie sesji. Wtedy powinien ci pokazać na szaro to co powinno być na płycie.Tak nagrywalem w nero, a mozliwe ze zostalo jako nowa sesja, lecz chociaz nawet to przeciez byly by nagrane na tej nowej sesji jakies pliki, a jest pusta... A jezeli nawet odznaczy na szaro, to co? Przeciez ich nie skopiuje :lol:.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...