Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio czytałem jakieś brednie ,że na kyro nie da się grać w gta 3 ,sam dorwałem tę gierę i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ,że nawet na moim kyro 1 da się grać w 800x600x32 fakt ,że gra dostaje lekkiej zadyszki skłania mnie do przejścia w 640x480x16 (max detale) ,kyro 2 jest ok 45% szybsze od kyro 1 więc myślę ,że ktoś kto pisał ,że nie da się na tym grać to albo jest tumanem i nie potrafi skonfigurować sprzętu albo nigdy kyro na oczy nie widział -bez urazy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz pytanie:

Kto gra w GTA3 na Kyro II?

ja gram w 1024x768x32bity vsync off, trilinear on, trails off, jest to jedna z dwóch gier które u mnie wyraźnie gorzej chodzą pod XP niż pod 98 (druga to Baldurs 2) inne gry chodzą tak samo pod każdym systemem. W tej rozdzielczości da się spoko grać bez zaciachów w czasie największej zadymy są delikatne rwania jednak na tyle małe że nie przeszkadzają zupełnie w panowaniu nad wozem.W 1280x1024x32bit już niestety jest na oko 10-15 fps a na mojej 19' przydała by się ta rozdzielczość. Zobaczymy co będzie jak zmienię niedługo na AntkaXP i DDRy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

walczy czyli zasadniczo GTA3 na kyro2 radzi sobie spokojnie?

Pytam bo się ludzie strasznie bulwersują  

I jeszce jedno, optymalizowałeś coś specjalnie czy nie?

nic nie optymalizowałem, tylko vsync off w sterach, w readme do GTA jest opisana konfiguracja dla Kyro ale ja nie zauważyłem żadnej różnicy po jej zastosowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...