RafalB Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 ostatnio czytałem jakieś brednie ,że na kyro nie da się grać w gta 3 ,sam dorwałem tę gierę i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ,że nawet na moim kyro 1 da się grać w 800x600x32 fakt ,że gra dostaje lekkiej zadyszki skłania mnie do przejścia w 640x480x16 (max detale) ,kyro 2 jest ok 45% szybsze od kyro 1 więc myślę ,że ktoś kto pisał ,że nie da się na tym grać to albo jest tumanem i nie potrafi skonfigurować sprzętu albo nigdy kyro na oczy nie widział -bez urazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Teraz pytanie: Kto gra w GTA3 na Kyro II? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Teraz pytanie: Kto gra w GTA3 na Kyro II? ja gram w 1024x768x32bity vsync off, trilinear on, trails off, jest to jedna z dwóch gier które u mnie wyraźnie gorzej chodzą pod XP niż pod 98 (druga to Baldurs 2) inne gry chodzą tak samo pod każdym systemem. W tej rozdzielczości da się spoko grać bez zaciachów w czasie największej zadymy są delikatne rwania jednak na tyle małe że nie przeszkadzają zupełnie w panowaniu nad wozem.W 1280x1024x32bit już niestety jest na oko 10-15 fps a na mojej 19' przydała by się ta rozdzielczość. Zobaczymy co będzie jak zmienię niedługo na AntkaXP i DDRy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 walczy czyli zasadniczo GTA3 na kyro2 radzi sobie spokojnie? Pytam bo się ludzie strasznie bulwersują I jeszce jedno, optymalizowałeś coś specjalnie czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 mi ta giera nędznie chodzi na tym co mam, ale draw distance mam na max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 walczy czyli zasadniczo GTA3 na kyro2 radzi sobie spokojnie? Pytam bo się ludzie strasznie bulwersują I jeszce jedno, optymalizowałeś coś specjalnie czy nie? nic nie optymalizowałem, tylko vsync off w sterach, w readme do GTA jest opisana konfiguracja dla Kyro ale ja nie zauważyłem żadnej różnicy po jej zastosowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaReQ Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Na Athlon XP 1700+, GF2 Pro i 256DDR chodzi jak po maśle na 1280x1024x32. Gra po prostu pływa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...