ShDe Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Koledzy i Kolezanki potrzebuje na wczoraj jakiegos darmowego lub naprawde bardzo taniego hosting z php i mysql zebym mogl tam wrzucic joomle lub podobnego zwierza. Prosze niepiszcie lycos bo mam mdlosci jak slysze ta nazwe hosting ma byc dobry glowne warunki to php i mysql i zeby nietrzeba bylo czekac tygodnia na aktywacje oknta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Może ovh.org i darmowe konto 1000GP http://www.ovh.com/pl/products/gp_1000gp_details_info.html troche ponizej masz szczegóły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 www.funpic.de Szybkie imho po niemiecku 2,5gb z mysql ale mój niemiecki jest tak bidny że nie powiem ile mb www.yoyo.pl Średnio szybkie 100mb+30Mb baza (brak reklam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Może ovh.org i darmowe konto 1000GP http://www.ovh.com/pl/products/gp_1000gp_details_info.html troche ponizej masz szczegóły j/w. Mam tam kilka stronek postawionych i jak na razie 0 problemów. Teraz wprowadzili aktywację przez komórkę co jest 100x szybsze niż wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A gdzie jest haczyk? 1GB, php, mysql za free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Nikt nie wykorzysta 1GB na strone www wiec ta liczba jest tylko dla marketingu ;) a wrzucic do tego php i mysql to tez raczej nie jest wielka sztuka. To sa serwery na male stronki, jezeli ktos chce miec profesionalna strone www to nie bedziesie bawil w darmowe hostingi. Uzywac jako wurtualnego dysku tez nie mozna bo pewnie ograniczenie wielkosci jednego pliku hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 ok dzieki wszystkim za odp kiedys trudno bylo konto na tym ovh zalozyc teraz poszlo bez problemu, topic mozna zamknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 j/w. Mam tam kilka stronek postawionych i jak na razie 0 problemów. Teraz wprowadzili aktywację przez komórkę co jest 100x szybsze niż wcześniej.Jak przez komórke? :o Ja nie moge musze stacjonarny :( I jak się podaje ten kod? Wstukuje czy mówi? :) Trzeba zatwierdzać jakimś przyciskiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Automat dzwonił wcześniej na telefon domowy, teraz można też podać numer telefonu komórkowego, chyba że coś zmienili ;) Wstukujesz na klawiaturze kod który dostałes podczas zakładania konta i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 www.hostings.pl tanio i dobrze :) od 8zl na miesiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 webd.pl 3.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 webd.pl 3,99 platnosc smsem mozliwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Miało być za darmo.. Na funpicu miałem parę kont, wszystko w porządku, szybko i stabilnie. Tylko jeden problem - reklamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Miało być za darmo.. chyba niekoniecznie Koledzy i Kolezanki potrzebuje na wczoraj jakiegos darmowego lub naprawde bardzo taniego hosting z php i mysql dlatego zaproponowalem webd.pl bo sam uzywam i jest ok jak za 3,99zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) A gdzie jest haczyk? 1GB, php, mysql za free?Nie ma?! Do niedawna sam korzystałem z ich oferty. Only-PC znajdowało się na 1000GP ;) Ogólnie hosting oceniam b.dobrze. Wprawdzie na początku były problemy z ftp, ale potem to naprawiono i jest wszystko ok. Pomoc techniczna na piątkę. Piszesz maila i zaraz masz odpowiedź :) Co do samej promocji. Masz domęnę *.info + do tego konto 1GB gratis. Po roku płacisz bodajże 30-40zł za odnowienie domeny i dalej korzystasz z konta :) Miało być za darmo.. Na funpicu miałem parę kont, wszystko w porządku, szybko i stabilnie. Tylko jeden problem - reklamy. Na pewno? Koledzy i Kolezanki potrzebuje na wczoraj jakiegos darmowego lub naprawde bardzo taniego hosting z php i mysql [...] Edytowane 3 Listopada 2006 przez tom3k3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszC93 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 mam pytanie odnosnie ohv, czy moge miec przez rok za dormo konto i domene a po roku zrezygnowac z konta i domeny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 nie mozna za tanio, bo bedzie za slaba jakosc, lepiej tak po srodku osobiscie polecalbym takie cos: Proste.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...